• Sponsoring via banner op onze clubsite

    Onze nieuwe clubsite biedt lokale en andere bedrijven de mogelijkheid om met hun (potentiële) klanten te communiceren. Voor een relatief beperkt bedrag zetten wij een banner met doorklikmogelijkheid naar de eigen website op onze site. De slider met de banner is op alle pagina's zichtbaar. De kosten bedragen 80 euro excl. btw per jaar. Wilt u meer weten? Stuur een e-mail naar info@fcweesp.nl en wij nemen contact met u op.
    Deze week hebben twee bedrijven op deze wijze een sponsorovereenkomst met FC Weesp gesloten: Glaspunt en About Payrolling.

    • Glaspunt BV levert glasservice  door heel Nederland, dus ook bij ons in Weesp! Glaspunt B.V. kan 24 uur per dag en 7 dagen per week glasherstel verlenen. De glaszetters plaatsen o.a. enkel klas, dubbel glas en isolatie glas. In de meeste gevallen kunnen zij binnen het half uur bij u zijn! Kijkt u eens op de site: www.glas.nl/weesp en scoor een nieuwe ruit bij Glaspunt, met maar liefst 15 jaar garantie!
    • About Payrolling biedt twee soorten dienstverlening: backoffice dienstverlening en payrolling. Bij payrolling neemt About het juridisch werkgeverschap en contractbeheer van individuele of groepen medewerkers van organisaties over. Bij backoffice dienstverlening verzorgt About de backoffice van en voor intermediairs op de arbeidsmarkt. Bezoek de website www.payrolling.nl voor meer informatie over de dienstverlening van About Payrolling.