• Op zaterdag 19 augustus wordt bij FC Weesp het Gastvrij Voetbaltoernooi georganiseerd: een toernooi voor asielzoekers uit Weesp en wijde omgeving met een asielzoekersstatus.
  De aanmeldingen van verschillende teams van Den Helder tot Nijmegen zijn ontvangen en meer staan er aan de voordeur. Het belooft een mooie en ook gedenkwaardige dag te worden, want voor zover mij bekend is er geen club in Nederland die een soortgelijk initiatief heeft ondernomen.

  Particulieren en bedrijven kunnen supporter van het Gastvrij Toernooi worden door een kleine (of grote) bijdrage te doneren voor de organisatiekosten van het toernooi. Ga hiervoor naa de speciale 'donateur-site'.

  Maar dit unieke voetbaltoernooi kan alleen slagen als wij voor een goede organisatie zorgen. We zijn daarom nog op zoek naar extra vrijwilligers die op de dag zelf willen helpen in de kantine, als spelleider, als EHBO’er of bij de administratie en ontvangst en begeleiding. Eigenlijk de gebruikelijke toernooitaken, waar veel mensen van FC Weesp al ervaring mee hebben. 


  Dus wil je laten zien dat FC Weesp een gastvrije club is, stuur mij een e-mail dat je op 19 augustus wilt komen helpen.
  Ik wens iedereen een goede vakantie en na je fijne vakantie heb je vast weer nieuwe energie om te helpen.
   
  Organisatie Gastvrij Toernooi
  Albert van Elst 
  E-mail: alliplakia@gmail.com 
  Mobiel: 06-59538180
   
  En kijk ook op Facebook: https://www.facebook.com/events/1391485237578526/?ti=cl

  Het programma (en de uitslagen) staan op Toernooi.nl 

  We zoeken nog vrijwilligers om het toernooi tot een groot succes te maken. Heeft u zaterdag 19 augustus een (halve) dag over, geef u dan op via alliplakia@gmail.com