• Nieuwe initiatiefnemers nodig

  Nieuwe initiatiefnemers nodig: kom maandag 7 mei naar FC Weesp en praat mee. 

  Om het schoolvoetbal ook in 2019 weer een succes te maken zoeken we momenteel nieuwe initiatiefnemers en versterking van onze organisatie:

  Op maandag 7 mei is er om 20.00 uur een schoolvoetbaloverleg gepland bij FC Weesp over de toekomst van het schoolvoetbal in Weesp. Iedereen is welkom, bij voorkeur even aanmelden via schoolvoetbal@fcweesp.nl.

  Na vijf jaar met veel plezier het schoolvoetbal georganiseerd te hebben heb ik besloten om meer tijd te gaan steken in andere activiteiten bij  FC Weesp. Er zijn dus nieuwe initiatiefnemers nodig, die - als ze dat willen - de opzet naar eigen inzicht mogen aanpassen. 
  Vraag eens om je heen wie het leuk vindt om samen de organisatie op te pakken en kom - zonder enige verplichting - langs voor meer informatie. De huidige organisatie wil zeker ondersteuning geven om dit mooie evenement ook komende jaren mogelijk te maken!

  Leo Timmermans

  Data Schoolvoetbal 2019

  Het Schoolvoetbaltoernooi Weesp wordt (indien mogelijk) georganiseerd op de laatste woensdag van maart en de eerste woensdag van april. Voor 2019 is dat dus op woensdag 27 maart en woensdag 3 april 2019. Zet dit alvast in je (school)agenda!