• Op woensdag 12 september is er van 18.45-20.00 uur *) een informatie en cursusavond voor alle (hulp)trainers, leiders, hulpcoaches en ouders van de basisteams. Ook andere teams zijn uiteraard welkom!

  Wij willen u dringend vragen hierbij aanwezig te zijn, bij voorkeur minimaal twee personen van elk team. U krijgt informatie over het komende seizoen en kunt kennis maken met de Technische Commissie, de jeugdcoördinatoren en overige mensen die u kunnen helpen en ondersteunen om van dit seizoen een succes te maken.

  Graag willen wij ook een ieder oproepen die een bijdrage zou willen leveren aan FC Weesp als (aspirant) trainer, coördinator of andere vrijwilligersvorm om ook naar deze bijeenkomst te komen.

  Om 18.45 uur zal de Technische Commissie een aftrap geven met algemene informatie en kennismaking. Daarna zal een (externe) zeer ervaren (hoofd)trainer/coach vooral de trainers/coaches zijn kennis delen om er een mooi seizoen van te kunnen maken. Dit duurt ongeveer tot 20.00 uur, daarna is er de gelegenheid om nog even bij te praten.

  Graag tot ziens op woensdag 12 september om 18.45 in de kantine van FC Weesp!

  Sportieve groeten,
  Technische Commissie

   

  *) We begrijpen dat hierdoor mogelijk een aantal trainingen uit kunnen vallen. Elk team/trainer mag hier zijn/haar eigen keuze in maken of oplossing zoeken (evt op een andere dag trainen). Wij hopen op uw begrip hiervoor.

  De volgende cursusdata (als vervolg op deze cursus) staan gepland op
  - woensdag 10 oktober - 19:00 - 20:15 uur
  - woensdag 21 november - 19:30 - 20:45 uur
  Noteer deze alvast in uw agenda!