• Vrijdag 26 januari heeft de Technische Commissie (TC), aan de hand van een informatieve presentatie, zichzelf voorgesteld aan de leden, trainers en coaches. Woensdag 31 januari volgt een tweede avond om samen kennis te maken over het technisch jeugdbeleid.

  Onder de enthousiaste leiding van Leo Timmermans (voorzitter TC) zijn de intenties, doelstellingen, plannen en mogelijkheden van de TC helder uiteen gezet. Wat volgde was een interactieve avond waarbij veel goede ideeën zijn uitgewisseld tussen TC en de overige aanwezigen, met maar één doel, FC Weesp in alle aspecten naar een hoger plan te tillen.

  Voor de uitvoering van de plannen zal de hulp en betrokkenheid van veel leden en vrijwilligers onontbeerlijk zijn. Dus draag je FC Weesp een warm hart toe en wil je graag meedenken en -praten over de toekomst van FC Weesp? Grijp dan aanstaande woensdag je kans! Vanaf 20.00 uur zal dan nogmaals een informatie- en inspraakavond zijn voor alle ouders, leden, coaches en trainers en andere geïnteresseerden. Kom je ook? Je bent vanaf 19.30 uur van harte welkom in de kantine.

  Agenda/onderwerpen (incl. 5 minuten vragen per onderwerp):
  20.00 uur - Welkom
  20.20 uur - Jeugd
  20.35 uur - Trainen
  20.50 uur - Teams
  21.05 uur - Wedstrijden
  21.20 uur - Plezier
  21.35 uur - Samen
  21.45 uur - Afronden

  Aanmelden kan via dit formulier, maar hoeft niet. Het formulier heeft ook de mogelijkheid om alvast vragen en suggesties mee te geven van onderwerpen die voor jou belangrijk zijn.

  Alle aanwezigen (alvast) bedankt voor jullie interesse en bijdragen. 

  Graag tot woensdag!
  Technische Commissie