• Voor zijn afstuderen voert Michael Zandvoort een enquête uit bij de oudere jeugdspelers van FC Weesp. Graag zo snel mogelijk invullen, dan heeft Michael nog een paar dagen de tijd om alle reacties te verwerken.

  => Mocht u op deze pagina terecht komen voor de techniektrainingen, ga dan naar www.fcweesp.nl/techniektraining .

  Meer informatie kan je hieronder lezen. We rekenen op jullie medewerking, alvast bedankt!

  Oscar Phielix - Bestuurslid voetbalzaken senioren
  Leo Timmermans - Technische Commissie (jeugd)

  Vragenlijst: https://goo.gl/forms/GXyjsZHKqw0L2iLX2 

  --

  Beste jeugdspelers van FC Weesp,

  Mijn naam is Michael Zandvoort en ik ben student aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding in Zwolle. Voor mijn afstuderen wil ik als student een onderzoek uitvoeren in mijn werkveld. Ik heb voor gekozen om dit bij en voor FC Weesp te doen. Hier voor ga ik onderzoeken hoe jullie als jeugdleden over FC Weesp denken over FC Weesp en wat er eventueel nog verbeterd kan worden bij FC Weesp.

  Wil je nog meer plezier bij FC Weesp hebben komende seizoenen? Vul dan de enquête in, het neemt nog geen 2 minuten van je tijd in beslag. Je helpt de club FC Weesp en mij er heel erg mee!

  Bij deze enquête wordt ook gevraagd naar je e-mail adres. Hier krijg je na het invullen de vragenlijst met jouw antwoorden naar toe gestuurd. Wil je liever niet je eigen e-mail adres invullen gebruik dan een alternatief e-mail adres (bv. tc@fcweesp.nl) .

  Super bedankt voor je tijd!

  Michael