• Het is altijd een klein feestje om met de ouders langs de kant te staan bij de JO13-3. Ook afgelopen zaterdag was dat weer het geval toen we tegen de Buitenboys uit Almere speelden. Er wordt aangemoedigd, gejuicht, gelachen en vooral genoten van de acties van de mannen. Een greep uit de mooie acties van afgelopen zaterdag:  

  • penalty specialist Michiel kwam weer in actie. De regel is dat je de penalty mag nemen zolang hij erin blijft gaan. Nou dat gaat Michiel goed af. Een aantal weken geleden had hij een treffer vanaf de penalty stip en ook deze week weer.  

  • Mats deed als keeper wonderbaarlijke reddingen in de goal, waar hij inviel omdat Lars onze vaste keeper geblesseerd is.  Maar ook Lars had weer een fantastische rol in het veld. Elke keer als er iemand verzorging nodig had, stond hij er razendsnel naast met de tas met bidons en om een steuntje in de rug te geven.  

  • We zagen mooie kopballen als de corner werd genomen en ook zagen we af en toe de verdedigers lekker naar voren doorlopen als de tegenpartij een gat liet vallen om zo de bal mooi voor de goal te krijgen.  

  • En dan Sem die 3 man passeerde op weg naar de goal, waar hij uiteindelijk de paal raakte, maar gelukkig stond Amin in de buurt om alsnog de 5e goal te scoren.  

  En wat ik zo bijzonder vond om te horen op weg naar de kleedkamer is dat Sem tegen Jaydon zei:  ‘deze laatste goal is bij jou begonnen’.  En dat is voor mij wel kenmerkend voor wat Kevin, de trainer/coach en Bas en Dario, de begeleidende ouders,  dit team leren.  Het is ├ęcht een team, ze werken goed met elkaar samen, vieren succes momenten met de nieuwste Fortnite bewegingen en als er een tegen doelpunt wordt gemaakt, zie ik de jongens tegen de keeper zeggen dat het niet zijn schuld is. En tot slot, dankzij de vader van Kevin, die regelmatig foto’tijdens de wedstrijd maakt, hebben wij  mooie actiefoto’s van onze mannen. (Deze komen a.s. vrijdag in de nieuwsbrief : redactie)  

  Een enthousiaste voetbal moeder