• Op zaterdagmiddag 17 februari zal er een echt FIFA18 toernooi georganiseerd worden, vooral bedoeld voor jeugdspelers van 10-15 jaar. Het toernooi begint om 14.00 uur. Er is plaats voor maximaal 80 deelnemers. Aanmelden kan via dit formulier

  De inschrijving wordt geopend op zondag 4 februari om 20.00 uur. Op die manier heeft iedereen evenveel kans op deelname, de volgorde van aanmelding is van belang!
  Bekijk via deze link wie er mee willen/kunnen doen!

  Anderen - oudere jeugd maar ook volwassenen - kunnen zich ook aanmelden. Zo weten we hoeveel interesse er is voor een volgende editie en kunnen we eventueel overgebleven plaatsen verdelen. 

  De kosten zijn 5 euro per persoon. Leden die een bijdrage van het jeugdsportfonds krijgen kunnen vrijstelling van het inschrijfgeld vragen/krijgen. Na aanmelding en bevestiging door ons dat je bij de 80 deelnemers bent ben je verplicht om deze bijdrage te betalen, ook als je je later afmeldt of niet deelneemt. Graag uiterlijk om 13.45 uur aanwezig zijn!

 • Dit toernooi is mede mogelijk door het geld dat via de Grote Clubactie door de jeugdleden bijeengebracht is. De organisatie is in handen van WePlay Esports.

  Het initiatief voor dit toernooi is opgepakt door de Jeugd Activiteiten Coördinatie Commissie (JACC) en wordt mede georganiseerd door Robin Massink (leider JO15.3). Voor vragen kun je contact opnemen via activiteitenfcweesp@gmail.com .