• Teleurstellende maar verdedigend sterke wedstrijd

    Op zondag 18 februari speelden de vrouwen uit tegen de vrouwen van GeuzenMiddenmeer. FC Weesp begon twijfelend aan de wedstrijd. Door wat wisselingen binnen de opstelling was het even zoeken naar de juiste speelwijze. Het was dan ook GeuzenMiddenmeer die het initiatief nam en op zoek ging naar een openingstreffer. Door sterk verdedigend werk van de achterhoede kwam er geen serieus schot op doel. De vrouwen van Weesp kregen het ritme te pakken en waren er een aantal goede kansen op doel. FC Weesp was sterk aan het verdedigen en zorgde ervoor dat GeuzenMiddenmeer geen enkele kans kreeg om te scoren. Ruststand was dan ook 0-0.

    In de rust gaf de coach Gosse Gijzen een aantal aanwijzingen waardoor het team nog beter zou kunnen gaan spelen. In de tweede helft gingen de vrouwen vastberaden van start. Een prachtige vrije trap van Rowan de Meij kwam jammer genoeg op de lat terecht en in de rebound slaagde Naomi Hoffmeister er niet in om de bal erin te tikken. Weesp kreeg nog een aantal keer de kans om de 3 punten te pakken maar helaas mocht het niet baten.
    Eindstand: 0-0. Een grote teleurstelling voor de vrouwen van FC Weesp omdat er meer in had gezeten.
    Volgende week 25 februari spelen de vrouwen thuis om 14:00 tegen sv. Overbos VR2. De vrouwen kunnen zeker wat support gebruiken, dus kom vooral kijken!

    Robien