• Meer dan 100 kinderen en ouders hebben zaterdag 9 juni gezamenlijk ontbeten in de kantine, als opening van het Ouder-Kind Toernooi.

    Om 10 uur ging iedereen het hoofdveld op om met veel plezier -  maar ook techniek en inzet  - lekker te voetballen op de 10 kleine veldjes die uitgezet waren. In de pauze was er een lekker ijsje en werd traditioneel het FC Weesper uitgereikt, dit jaar aan Ben Schilder bestuurslid jeugdzaken. Na de pauze mochten de kinderen en ouders zelf teams maken en nog even lekker doorvoetballen. Ook daar werd volop gebruik van gemaakt.

    Het Ouder-Kind Toernooi is inmiddels een traditie bij FC Weesp en wordt georganiseerd op de eerste zaterdag na de laatste competitierond. En elke keer denken we, dat moeten we vaker doen??

    Veel dank weer aan de dames die al jarenlang de organisatie verzorgen: Arianne, Yolanda, Jiska, Dewi, Susanne en Sandra! De kinderen van deze betrokken ouders worden zelf ook steeds ouder zodat het tijd wordt voor ouders van de jongere teams om hier ook aan me te helpen. Lijkt het je leuk om mee te helpen, laat dat dan weten via vrijwilligers@fcweesp.nl

    Bekijk meer foto’s op in dit Google Foto’s album.