• Hallo kids, vaders, moeders, leiders, coaches, opa’s en oma’s. De Grote Club Actie gaat eind volgende week weer van start. De jongste spelers van FC Weesp kunnen dan loten verkopen waarvan de opbrengst voor FC Weesp is.

  Gisteren zijn de lotenboekjes en superloten (voor bedrijven) bij ons afgeleverd en aankomende week gaat het Grote Club Actie -team er weer voor zorgen dat alle boekjes en bijbehorende brieven bij jullie teams terecht komen.

  Waarom is de Grote Club Actie nou eigenlijk zo belangrijk?
  Een voetbal club is net een bedrijf. Om alles draaiende te houden, spullen te kunnen aanschaffen, leuke clinics, feesten en toernooien te organiseren, is (extra) geld nodig. Doordat jullie voor de Grote Club Actie loten verkopen, kunnen we veel van deze net genoemde dingen weer helpen organiseren of een ander mooi doel realiseren. Afgelopen jaar heeft de club van de opbrengst mooie nieuwe doeltjes kunnen aanschaffen, zodat alle teams, van klein tot groot, partijtjes kunnen spelen.

  Ook dit jaar hebben wij weer een doel: speelattributen voor in het speeltuintje en met een beetje geluk kunnen we zelfs het terras bij de Pipo-wagen opknappen.

  Er zijn ook door de spelers die loten verkopen weer mooie prijzen te winnen:  

  • De 3 beste verkopers winnen een FC Weesp trainingspak
  • Het team dat de meeste loten verkoopt, wint voor alle jongens/meisjes van het team een street-bal die tegen een stootje kan.
  Lees er meer over in de Nieuwsbrief van 7 september en volg ons in de komende weken. Vragen kunnen gesteld worden aan masja@hsw.nl