• [update 6/9] Het nieuwe voetbalseizoen is begonnen. De eerste trainingen zijn al gegeven en in het weekend van 1 en 2 september spelen veel (jeugd)teams hun eerste (beker)wedstrijden. Om alles zo goed mogelijk te laten verlopen staat hieronder meer informatie.

  Onderstaande informatie wordt regelmatig aangepast!

  Ophalen spullen

  Kleding (tassen) - met dank aan de (deels nieuwe!) kledingcommissie
  - wo 29 aug : tussen 19.00 en 20.00 in kleedkamer 18 
  Sleutels ballenrek
  - ma 27 aug : 17.00-18.00 uur
  - di   28 aug : 18.00-19.00 uur

  Trainingsrooster

  Komende week is er nog een noodrooster omdat veld 3 (en ook veld 1) nog niet beschikbaar is. Trainingen graag aanvragen (voor zover nog niet gedaan) zodat we de velden kunnen verdelen. Het concept trainingsrooster van maandag 3  t/m vrijdag 7 september staat op www.fcweesp.nl/trainingsrooster.

  Nieuw: 8x8 wedstrijden voor O11 en O12 teams

  Dit seizoen starten de onder 11 en onder 12 pupillen met het spelen van 8 tegen 8 wedstrijden met nieuwe spelregels op een veld dat iets kleiner is dan een half veld.

  Meer info - inclusief de nieuwe spelregels! - staat op www.knvb.nl/assist/assist-trainers/pupillenvoetbal/onder-11-en-onder-12.

  Bekerwedstrijden jeugdteams

  Een groot aantal jeugdteams starten op 1 en 2 september met de bekerwedstrijden.

  Ook omdat dit in het laatste weekend van de schoolvakantie valt vragen we alle leiders/trainers/coaches én de ouders zelf om ervoor te zorgen dat alle teams die beker spelen bij de eerste wedstrijd compleet zijn. Dat spelers daardoor misschien een extra wedstrijd kunnen spelen is extra leuk! 

  Nieuw: wedstrijdzaken app voor O8 t/m O12 teams

  Met ingang van dit seizoen moeten pupillenteams vanaf Onder 8 ook de spelersopgaaf invullen op het mobiele digitale wedstrijdformulier (mDWF) in de Wedstrijdzaken app.

  Dat kan alleen gedaan worden door een "teammanager" (trainer/leider), die (functioneel, gratis) lid moet worden/zijn van FC Weesp.

  Meer info: https://www.knvb.nl/nieuws/assist/assist/48448/vanaf-onder-8-spelersopgaaf-wedstrijdzaken-app 

  Van elk team moet dus minimaal één staflid (trainer/coach/leider) lid zijn of worden van FC Weesp.

   

  Bijeenkomst jeugdstaf trainer/staf/ouders 

  Maandagavond 10 september van 20.00-21.00 uur is er een bijeenkomst voor alle trainers/staf en geïnteresseerde ouders van de jeugdteams. Hierin kunt u (opnieuw) kennis maken met de Technische Commissie en worden de diverse zaken voor komend seizoen toegelicht, zoals de nieuwe circuittrainingen.

  [update 6/9 - er is een TC inloopavond van 18.45-20.00 uur. Bovenstaande bijeenkomst gaat dus niet door. Wel is er een cursus- en informatieavond op woensdag 12 september]

  Trainingscursus voor (basis)trainers

  Betere trainers maken beter spelers, en dat alles zorgt voor meer plezier. Daarom worden er een aantal interne trainerscursussen gegeven. Interesse? Noteer dan alvast onderstaande data in je agenda. 
  - wo 12 sep - 18:45 - 20:00 uur - 1e trainerscursus 
  - wo 10 okt - 19:00 - 20:15 uur - 2e trainerscursus 
  - wo 21 nov - 19:30 - 20:45 uur - 3e trainerscursus 

  [update 6/9 -deze avond start met een stukje informatie vanuit de TC. Iedereen is welkom - zie de voor meer informatie]