• Jongens 15-1 winnen ook op Dieren donderdag

  FC Weesp tegen Taba 4 oktober 2018

  Om 17.00 stond er een heerlijke broodmaaltijd voor ons klaar, verzorgd door onze leider. Na een goede warming up waren we klaar voor onze eerste avondwedstrijd tegen Taba.
  Het begon slordig de eerste 10 minuten. ongeveer na 12 minuten stonden we al 0-1 achter.
  Na twintig minuten werd het 1-1 door een mooie loopactie en doelpunt van Niels de Keyzer.

  En zo bleef het ook de hele eerste helft. Na een goede toespraak in de kleedkamer van erop of eronder, begon de tweede helft. Na 5 minuten in de tweede helft scoorden we al gelijk de 2-1 door Jordy Kronenburg en drie minuutjes daarna al de 1-3 door Lars kiela door een mooie assist van Niels. . Vervolgens 7 minuutjes daarna kwam er een vrije trap die door Jordy werd genomen en er prachtig strak en hard in werd geschoten en het stond 4-1. En ook Taba bleef voetballen en scoorde vanuit een voorzet de 4-2. De wedstrijd ging pittig door en wij scoorde de 5-2, wederom Jordy. Toen verliep de wedstrijd naar onze hand. We kregen een vrije trap en weer knalde Jordy hem erin. Keeper kansloos! Taba bleef op de been en scoorde vanuit de counter de laatste goal in deze wedstrijd, 6-3.

  Een spannende en mooie wedstrijd ook goed gefloten door onze "professionele" scheidsrechter. We staan nu bovenaan in de poule en dat mochten we in de kleedkamer even vieren!!!

  Niels de Keyzer