• Kennismaking Technische Commissie en Technisch Beleid

  Op vrijdag 26 en/of woensdag 31 januari is iedereen welkom bij een presentatie en discussie van de Technische Commissie en het technische beleid. Graag aanmelden met dit formulier.

  De Technische Commissie is sinds begin van dit seizoen weer opgestart en wil het technisch beleid en de uitvoering daarvan verder verbeteren. Een doel waar iedereen bij FC Weesp achter zal staan en zijn of haar eigen beeld bij heeft.

  Graag nodigen we iedereen - (oudere jeugd)spelers, trainers, coaches, leiders, ouders, coördinatoren, vrijwilligers, supporters en ook mensen van buiten FC Weesp - uit om kennis te maken met de Technische Commissie en (onze ideeën over) het technische beleid. De presentatie begint om 20.00 uur, inlopen kan vanaf 19.30 uur. De presentaties zijn op beide avonden hetzelfde, de vragen en discussies zullen zeker anders zijn. Je bent dus ook beide avonden welkom.

  Om een indruk te krijgen van de te verwachten opkomst - is de commissiekamer groot genoeg of hebben we de kantine nodig - en alvast een indruk te krijgen van wat jullie belangrijk vinden en welke vragen/suggesties jullie hebben verzoeken we iedereen zich vooraf aan te melden via dit formulier.

  Wij maken er graag samen twee mooie voetbalavonden van!

  Technische Commissie - tc@fcweesp.nl

  P.S. Op www.fcweesp.nl/technische-commissie staat meer informatie over de TC. Deze pagina is nu nog (vrijwel) leeg en zal komende weken verder gevuld worden.