• Aparte avond-competitie voor de Weesper talenten tot en met 22 jaar.

                                                           

  Nieuw: JO23 competitie
  met de clubs Abcoude, FC Weesp, NVC, BFC 

  Met trots kunnen we bekendmaken dat we met 3 mooie voetbalclubs uit de omgeving, BFC, NVC en Abcoude, overeenstemming hebben bereikt over de opzet van een JO23 competitie voor talentvolle jonge spelers in de vorm van thuis- en uitwedstrijden. 
  Doel van deze JO23 competitie onze talentvolle voetballers extra wedstrijden te bieden op een hoger niveau, zodat ze zich verder kunnen ontwikkelen en ook door deze eervolle uitverkiezing extra te motiveren richting volgend seizoen. Het gaat dus niet om winnen, maar juist om extra weerstand ervaren en plezier.                                                        
  Opzet is 4 teams met een thuis- en een uitwedstrijd dus in totaal 6 wedstrijden per team, speeldag is bij FC Weesp op woensdagavond om 20.00 uur en bij de andere clubs op dinsdag, aanvangstijd tussen 20.00 en 20.30 uur. De laatste wedstrijden worden gelijktijdig gespeeld bij FC Weesp, waarna de prijsuitreiking en een feestelijke afsluiting volgt.  
  Overeengekomen speelschema: 

  speelronde  

  datum wedstrijd 

  wedstrijd 1  

  wedstrijd 2 

  4-dec-18 

  NVC-Abcoude 

  BFC-FC Weesp 

  22-23 jan 2019 

  Abcoude-BFC 

  FC Weesp-NVC 

  26-feb-19 

  NVC-BFC 

  Abcoude-FC Weesp 

  19-20 maart 2019 

  Abcoude- NVC 

  FC Weesp-BFC 

  16-apr-19 

  NVC-FC Weesp 

  BFC-Abcoude 

  April/mei 2019: n.t.b. gelijktijdig bij FC Weesp einde seizoen 

  FC Weesp-Abcoude 

  BFC-NVC 

   

  Speelgerechtigd voor deze competitie zijn uitsluitend die jonge spelers vanuit de JO-17, JO19 en zaterdag- en zondagselectie, die gerechtigd zijn uit te komen voor de betreffende vereniging en die nog geen 23 jaar zijn (geboortejaar 1996) en op de wedstrijddag minimaal 15 jaar oud zijn. Er wordt met betrekking tot de leeftijd(-sgrens) géén dispensatie toegestaan noch verleend.  Het doorlopend wisselen is toegestaan met dien verstande dat, inclusief de doelverdediger, maximaal 17 spelers mogen worden ingezet.  

  De selectie zal worden samengesteld door de 2 coaches van JO-23 Dick Snel en Edwin Lazonder, uiteraard in overleg met de trainers van de betreffende selectieteams en de spelers zelf.  

  Aangezien de eerste wedstrijd voor FC Weesp al op dinsdag 4 december is, zullen Dick en Edwin direct beginnen met het samenstellen en communiceren over de selectie binnen de FC Weesp teams  JO-17, JO19 en de zaterdag- en zondagselectie. 

  Veel plezier toegewenst namens het bestuur, 

  Oscar Phielix 

  Bestuurslid Voetbalzaken senioren