• Opnieuw een overwinning voor de JO13.2 

  Afgelopen zaterdag speelden de mannen een thuiswedstrijd tegen FC Amsterdam. Na de 1-0 overwinning van twee weken geleden, werd er vorig weekend verdienstelijk gespeeld op bezoek bij de koploper. Helaas werd er onfortuinlijk verloren, maar de strijd die binnen het team aanwezig was gaf een hoop vertrouwen.  

  Terug naar de wedstrijd van afgelopen zaterdag: de bezoekers stonden enkele plaatsen hoger op de ranglijst, maar na de laatste wedstrijden hadden we extra vertrouwen in een goed resultaat. 

  De mannen van Weesp legden een goede wedstrijd op de mat, wat na twintig minuten resulteerde in een prachtig doelpunt van Ammar. Het werd zijn wedstrijd. Nog voor de rust wist hij zijn tweede en derde doelpunt te maken, en complementeerde daarmee zijn hattrick. 

  We gingen met een verdienstelijke 3-0 voorsprong de rust in, waar we, naast de complimenten, ook aangaven dat de wedstrijd nog niet gespeeld was.  

  In de tweede helft werd het nog spannend door twee tegendoelpunten van de bezoekers, maar na een afgekeurd doelpunt van Manish, werd de wedstrijd met een 3-2 overwinning beĆ«indigd.  

  Opnieuw drie punten, waarmee we zien dat het team stappen aan het maken is. En dat op het hoge niveau van de 2e klasse. Dit stemt ons als staf erg tevreden. Goede wedstrijd mannen! Op naar volgende week. 

  Justin, trainer/coach JO13.2.