• Vragenlijst jeugdspelers helpt bij om puzzel van de teamindelingen te maken

  Met deze vragenlijst willen we alle jeugdspelers de kans geven om te laten weten wat hun voorkeur is voor komend seizoen. Daarnaast willen graag weten hoe de spelers het afgelopen seizoen ervaren hebben.

  Het maken van de teamindelingen is ieder seizoen weer een hele puzzel. Om deze puzzel zo goed mogelijk te maken willen we graag rechtstreeks van de jeugdspelers weten wat jullie voorkeur en ervaring is. Het zal waarschijnlijk niet lukken om met alle voorkeuren in de puzzel te laten passen, maar het helpt wel om te bepalen hoe die puzzel eruit komt te zien.

  Het invullen van de vragenlijst is niet verplicht. We willen je wel vragen om dit zo snel mogelijk te doen, graag uiterlijk vrijdag 25 mei. Op die manier hebben we hopelijk nog genoeg tijd om alle - misschien wel meer dan 400 - reacties te bekijken.

  Het formulier zal bij de de jongere spelers veelal door de ouders ingevuld worden. Betrek hier graag ook uw zoon/dochter zelf bij, het gaat immers om zijn/haar voetbalplezier. Bij de oudere jeugd kunnen de spelers het formulier (ook, graag!) zelf invullen. Het formulier mag ook ingevuld worden door nieuwe leden én door leden die reeds opgezegd hebben.

  Het invullen duurt enkele minuten en kan zorgen voor een seizoen lang extra voetbalplezier!

  Het gebruik van een vragenlijst is nieuw dit seizoen. De informatie zal ook gebruikt worden op het beleid te toetsen/bij te sturen. Als dit proces aan de verwachtingen voldoet zal het mogelijk een vast onderdeel voor de teamindelingen gaan vormen.

  Alvast bedankt voor uw medewerking!

  Sportieve groeten,
  Technische Commissie - tc@fcweesp.nl

  Link naar de vragenlijst:
  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfNLLgrJoM8o9t30Lt_nvIndjRpp_KJLW7jFJitVSbQVJ8gzw/viewform