• FC Weesp VR1 - Sporting ’70  VR2 
   
  Afgelopen zondag stond de wedstrijd tegen Sporting 70 op de planning. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden aangezien Sporting momenteel bovenaan staat met uit 10 wedstrijden 25 punten.  

  FC Weesp begon goed aan de wedstrijd. Meteen in de eerste vijf minuten had Weesp genoeg kansen om op voorsprong te komen. Helaas gingen de ballen niet in het doel en was het Sporting die met de voorsprong ervandoor ging. Weesp zakte in en verloor veel balverlies. De tegenstander maakte daar direct gebruik van en scoorde de 0-2.  
  Doel voor de vrouwen was om op zoek te gaan naar de aansluiting. Deze kwam op naam van Rowan, die uit een vrije trap de bal netjes in de rechterhoek schoot. Weesp ging wederom op zoek naar de 2-2. Helaas door slordig spel vanuit de vrouwen werd het 1-3 net voor rust. 

  In de rust konden de vrouwen even opwarmen en bespreken wat er anders moest. Er moest vanuit achter worden opgebouwd en de vrouwen moesten elkaar gaan ondersteunen. Na een aantal kopjes thee en wat wisselingen in de opstelling, ging Weesp weer vol vertrouwen de tweede helft in. 
   
  Weesp speelde de tweede helft veel sterker en nam vooral het initiatief om te gaan scoren. Helaas bleek Sporting toch een maatje te groot en werd de winst voor de tegenstander zeker door de 1-4 te maken. Een enorme teleurstelling voor de Weesper vrouwen. 
   
  Weesp eindigt voor de winterstop op een 5de plek met uit 9 wedstrijden 14 punten. Vier wedstrijden zijn er gewonnen, 2 gelijk en 3 verloren. In de winterstop gaan de vrouwen even bijkomen van de eerste seizoenshelft en vol goede moed de tweede seizoenshelft in. 
   
  Wij wensen iedereen fijne feestdagen, een gelukkig nieuwjaar en zien de supporters graag weer terug in 2019!

  Robien