• zondag1 

    Dat de zondag 1 selectie geen boodschap heeft aan reputatie of positie op de ranglijst, hebben we zondag 28 oktober tegen SDZ weer gemerkt. Eerder hebben we dat al gezien bij SCH, Kampong en Quick, alleen in Soest ging het even mis. 

    De mannen van FC Weesp, waren vandaag gretig, fel op de bal, schuwden geen duel en lieten zich niet uit het lood slaan, toen de iritatie bij de Amsterdammers uit noord uit de hand leek te lopen. Eigenlijk was SDZ het sterkere team, maar in dit spelletje voetbal draait het om doelpunten en laat nou net FC Weesp dat goed begrepen hebben. De 1e helft werd nog afgesloten met 0-0, na de thee waren echter de beide teams op en neer in de aanval-en verdediging. Keeper Arno Copier was weer de optimale sluitpost en als je dat weet als speler, speel je ook een stuk rustiger, want dan durf je meer en zo was er na 27 minuten in de 2e helft een afstandsschot van de FC Weesp aanvallers dat slecht werd gestopt door de keeper van SDZ en dat met nog een tikkie na van Marcin Kmiecik, en er stond er ineens 1-0 op het haperende scorebord. 

    Volgende week staat Abcoude op het menu en met de opening van het nieuwe cafe-restaurant op het stadhuisplein, eigendom van vrienden uit Abcoude hebben de mannen al een leuk kadootje bedacht! 

    Het medicijn van balsponsor dokter Burggraaf heeft i.i.g. prima gewerkt en hopenlijk heeft het ook een goede nawerking.  

    de redactie