• Het grootste aantal leden van FC Weesp betreft onze jeugdspelers (jongens én meisjes). Om alles goed te regelen is een actieve(re) jeugdcommissie van essentieel belang, en die is er niet... Wordt (ook) actief en steun (de jeugd van) FC Weesp!

  Wil jij  helpen om (een deel van) de jeugdcommissie in te vullen of te ondersteunen? Laat het weten en/of kom naar de startbijeenkomst, komende maandagavond 16 september van 19.00-19.45 uur. Neem dan meteen een bevriende voetbalouder mee om hier samen met plezier de schouders onder te zetten ;-)

  Startbijeenkomst
  Tijdens deze startbijeenkomst willen we graag kennismaken met iedereen die wil helpen, of nog meer wil helpen. Samen kunnen we bekijken wat er nodig is en wie wat wil doen, waarbij jullie eigen kwaliteiten en wensen ook van belang zijn. Er zal ook verdeling gemaakt worden tussen onderbouw, middenbouw en bovenbouw: kortom iedereen is welkom/nodig, of je nu al  langer of pas kort bij FC Weesp betrokken bent!

  Wat doet een jeugdcommissie?
  De jeugdcommissie coördineert en/of organiseert eigenlijk alles dat buiten het veld nodig is (en niet al door andere commissies gedaan wordt - of samen met hen). Denk hierbij aan de intake met nieuwe jeugdleden, leuke activiteiten, communicatie met leiders en ouders, etc. Daarnaast is er ook afstemming en ondersteuning met andere commissies nodig. En natuurlijk ook met het bestuur, bv. voor het budget en andere randvoorwaarden.

  Behapbaar houden
  Diverse mensen hebben al toegezegd om hierbij te willen helpen. Er is echter nog meer hulp/ondersteuning nog om het voor iedereen behapbaar te houden. We zijn immers allemaal vrijwilligers met een gezin en vele andere bezigheden naast FC Weesp. Laten we ons samen sterk maken om zoveel mogelijk jeugdspelers zolang mogelijk en zo goed mogelijk te laten voetballen bij FC Weesp. Daar doen we onszelf – en vele anderen - ook een plezier mee!

  Interesse?
  Aanmelden voor maandagavond is niet nodig – wel fijn. Ook als je maandag niet aanwezig kunt zijn zijn er nog genoeg mogelijkheden om later aan te haken.

  Een goede jeugdcommissie is essentieel voor de toekomst van (de jeugd bij) FC Weesp. En die toekomst is nu!