• Zaterdag 30 november 2019.. 11:30 uur… AS’80 en De 12 van JO12-2. Sinds 23 november al officieus kampioen na een zenuwslopende gewonnen thuiswedstrijd tegen Diemen. 
  Maar hoe mooi zou het zijn, om ongeslagen Najaarskampioen te worden in de 4e klasse. 
  En daar stonden ze, onze 12 van JO12-2, op het veld van AS’80. Toch wel een beetje zenuwachtig. Dat zagen we terug in het spel. Maar in het woordenboek van dit team, komen de
  woorden “ Opgeven” en “De kop laten hangen’  niet voor. Tenminste, ik, als de enorme trotste leidster van dit team, heb dit in de gespelde wedstrijden nog niet gezien. 
  Na een kwartier spelen, kwamen we 0-1 voor te staan. En met een bescheiden 0-1 gingen we de rust in. Na een power snack in de rust, gingen ze vol nieuwe energie weer het veld in. 
  Ik weet niet wat er in de power snack zat, maar na een klein kwartiertje te hebben gespeeld, werd het 0-2,  door een verrassende goal van de jarige Florian. Ik en de meegereisde supporters weten
  niet wat er mooier was: het doelpunt van Florian of de manier waarop het hele team het doelpunt samen vierden. Echt een super bijzonder moment, eentje om niet snel te vergeten. 
  Uiteindelijk kwamen de 0-3, en 1-4. Waarbij de 1-4 door Thomas ook echt een mooi team momentje was. Zo trots op deze jongens. 
  Na het laatste fluitsignaal, barstte het feest echt pas los. Kinderchampagne, frietjes in de kantine van FC Weesp en een mooie medaille maakte het feest compleet. 
  Ik heb het al vaker gezegd, maar ik ben zo trots op deze 12 van JO12-2: in augustus starten met een geheel nieuw team, 5de klasse Bekercompetitie, mooie 2de plaats behaald , vervolgens in de 4de klasse
  ongeslagen Najaarskampioen. Nu even rust voor onze jongens, hebben ze verdiend. Zodat ze na de de winterbreak, met nieuwe energie van start kunnen gaan in een nieuwe competitie. Zin in!

  Een trotse moeder

   

  de foto's staan on het fotoalbum van FC Weesp

  https://www.flickr.com/photos/fc_weesp/