• Afgelopen zaterdag mochten de jongens weer aan de slag en speelde ze tegen De Meer 10. De jongens begonnen erg sterk en binnen 5 minuten lag de bal er al in dankzij een goal van Maarten Koops. Niet veel later legde maarten ook de 2-0 erin. Een goede start. En dit zonder warming-up.
  De heren van Weesp hadden weinig moeite met de tegenstander. Met een wissel zou het een zware wedstrijd worden maar dit bleef uiteindelijk uit.
  Halverwege de 2e helft legde ook Leon Klok er nog een in voor de 3-0. Klok die eerder deze week in een oefenwedstrijd tegen de 19 2 er al twee in schoot blijkt in vorm te zijn.

  Na de 3-0 was de verdeling van het balbezit 75-25 en dacht onze keeper Diam Zitman dat hij een mix was tussen Neuer, onana en chilessen. Hij begon de tegenstander uit te kappen. Dit ging echter fout door de druk de de keeper op zijn eigen schouders had gelegd, niet veel supporters weten het maar keeper Zitman heeft de achterkant van zijn shirt op zijn rug getatoeĆ«erd. Op foto’s worden nog steeds gewacht. 3-1

  Nog vlak voor rust schreeuwde maarten het uit van de pijn door een schop richting het hoofd. Hierdoor kreeg weesp een penalty mee. Die uiteraard zelf werdt genomen door de topscoorder. BAM hatrick compleet 4-1.
  In de rust besloot de scheidsrechter de 2e helft wat uit te stellen na 22 minuten pauze konden de heren genieten van het heerlijke weer de tweede helft ging van start.

  In de 2e helft gebeurde er vrijwel niks. Weesp had veel kansen maar er werden er geen benut op een na.

  Deze was van Jordy van Drie de 5-1 scoorde en daarmee de eindstand bepaalde.

  Na deze wedstrijd staat de zaterdag 2 6e met 9 punten uit 6 wedstrijden en lijkt dit toch een succesvol seizoen te worden.
  Volgende week moeten ze een belangrijke uit derby spelen tegen fc abcoude 3. We willen iedereen alvast vragen met grote getalen erheen te komen zodat de zweer erg goed zal zijn en de heren 3 punten mee naar huis kunnen nemen.

  Verder speelde FC Weesp za-2 dinsdag een oefenwedstrijd tegen de zondag twee. 

   

  Team verslaggever