• Hallo kids, vaders, moeders, leiders, en coaches,  

  Zaterdag 14 september is de GROTE CLUB ACTIE weer gestart. De lotenboekjes en superloten (voor bedrijven) zijn bij ons afgeleverd en aankomende weken gaat het Grote Club Actie-team er weer voor zorgen dat alle boekjes weer verkocht worden.

  Waarom is de Grote Club Actie nou eigenlijk zo belangrijk? Een voetbalclub is net een bedrijf. Om alles draaiende te houden, spullen te kunnen aanschaffen, leuke clinics, feesten en toernooien te organiseren is geld nodig. Doordat jullie voor de Grote Club Actie loten verkopen, kunnen we veel van deze net genoemde dingen weer helpen organiseren of een mooi doel waar maken.

  Met het bedrag van afgelopen jaar, zijn wij bezig met het realiseren van een extra speeltoestel voor in het speeltuintje. De keuze is gemaakt, maar na overleg met de gemeente duurt dit, vanwege de strikte veiligheidsrichtlijnen, iets langer dan we hebben voorzien. Desondanks hopen we dit zeer binnenkort voor elkaar te hebben!! Ook zijn er van het GCA geld fleecedekens in de maak voor in de dug-outs, zodat alle wisselspelers warm zitten aankomende winter en krijgen de kabouters nieuwe tenues.

  Ook dit jaar hebben wij weer een doel; namelijk nieuwe trainingsspullen t.b.v. de jeugd en het andere doel, indien haalbaar, is het pimpen en netjes maken van de gang naar de toiletten en bestuurskamer; een verse lik verf en een aantal leuke ingelijste teamfoto’s. 

  Er zijn ook weer mooie prijzen te winnen:

  • De 3 beste lopers winnen een FC Weesp trainingsshirt

  • Het team dat de meeste loten verkoopt, wint voor alle jongens/meisjes van het team een  stoere street-bal die tegen een stootje kan.

  • Extra prijs !!!! 

  • Een super vet voetbalshirt van Ron Vlaar. Ron Vlaar is de centrale verdediger van AZ, het shirt is door Ron gesigneerd! Dit shirt wordt verloot onder de 20 kinderen die de meeste lootjes hebben verkocht.        

  Maar er is nog meer:

  • Voor elk vol lotenboekje, kun je een patatje verdienen, hou hiervoor de nieuwsbrief in de gaten!

  • Verder zijn er ook weer vouchers te verdienen voor leuke uitjes tegen gereduceerde prijzen, bij het verkopen van 20 loten of meer, maar daarover in de komende nieuwsbrieven meer.

  Van de opbrengst gaat 80% naar de club om onder andere de doelen te realiseren, 20% gaat naar de teams voor een sport gerelateerde activiteit . Als iedereen zijn best doet, kunnen jullie misschien wel met het hele team een frietje eten, of zelfs met z’n allen naar de film of het zwembad! Dat ligt dus aan jullie!! 

  Hoe meer het team ophaalt, hoe eerder wij ons doel waar kunnen maken, maar jullie kunnen vooral, met het bedrag dat jullie als team binnenhalen, leuke dingen met je team gaan doen. Even voor de duidelijkheid: verkopen alle 14 kinderen uit je team ieder 10 loten , dan heb je € 84,- als team te besteden, als je met je team ieder 20 loten verkoopt, dan heb je € 168,- om iets leuks van te doen en ga zo maar door. Het verenigingsrecord staat nog steeds op 469 verkochte loten. Dat team had € 225,- te besteden. Welk team gaat ze verslaan? 

  Daar staat tegenover dat het GCA-team de superloten gaat verkopen. Jawel, wij moeten er ook wat voor doen! Dus mocht er een vader of moeder zijn met een eigen bedrijf of sportieve werkgever die het leuk vindt om een superlot te kopen, dan horen wij dat uiteraard graag. Een superlot kost € 150,- voor 50 lootjes.

  Met deze verkochte loten dingen wij ook mee naar het grote clubfeest t.w.v. 5000,-!! Zou dat niet vet zijn?

  Ouders en kids, houdt dus de nieuwsbrief  in de gaten voor updates over de Grote Club actie.

  Hebben jullie er ook zin in? Wij wel! 

  Wie gaan als team het record verbeteren!!?? 

  Groet van het Grote Club Actie team