• Waterwijk JO13.3- FC Weesp JO13.2

  Dit weekend speelden we met de JO13.2 de uitwedstrijd bij Waterwijk. Na een ruime overwinning op BFC en een nipte nederlaag tegen Sporting Almere, reisden we af naar Almere. Een op papier lastige pot, aangezien onze tegenstander op een tweede plaats stond en meedeed om het kampioenschap. 

  Echter laten onze jongens juist vaak in dit soort wedstrijden zien dat ze als team tot een hele hoop in staat zijn. Voor de wedstrijd gaven we als trainers dan ook mee dat ze er met zijn allen als team voor moesten gaan, en dat wij zo wel eens konden gaan "stunten". 

  Wij konden ons eigenlijk geen betere eerste helft voorstellen. Er werd gedomineerd, goed gecoacht, hard gewerkt, en het belangrijkste: er werden drie doelpunten gemaakt. Hiermee gingen we met een 0-3 voorsprong de rust in. In de rust werd erop gehamerd dat ze zo door moesten gaan, en dat we zo wel eens een hele mooie middag konden gaan beleven. 

  Na rust werd er goed standgehouden. Er vielen weliswaar nog twee tegendoelpunten, maar het laatste kwartier hebben de jongens met zijn allen, als team, de voorsprong verdedigd. Deze werklust was zeer mooi om te zien. De 2-3 voorsprong werd over de streep getrokken, en we vertrokken met een trots gevoel, en drie punten in de tas, weer richting Weesp.

  Ook maken we een flinke sprong op de ranglijst. Laten we dit met zijn allen een mooi vervolg geven! Ook dank voor de support van alle ouders, die elke week weer van de partij zijn om de jongens te steunen! 

  Een trotse trainer,
  Justin.