• Weesp 13.3 zit titelkandidaat CSW in de weg! 

  Dit weekend stond er weer een lekkere  thuiswedstrijd tegen CSW op het programma, CSW doet mee om de titel en had eigenlijk alle wedstrijden met hele grote cijfers weten te winnen, Een hele zware pot dus voor de mannen.

  Het team stijgt tegen betere tegenstanders vrijwel altijd boven zichzelf uit en wij hoopten dat dat deze keer weer het geval zou zijn.

  Vanaf het begin was het duidelijk dat CSW uitstekend kon voetballen en dit resulteerde ook al vrij snel in een 0-1 achterstand. De mannen pakte het daarna langzaam op en begonnen beter te spelen. We kregen valk voor rust een penalty nadat Yassin werd gevloerd in de 16 meter, Yassin nam zijn verantwoordelijk als aanvoerder en schoot de bal binnen. We gingen met een 1-1 stand de rust in.

  We gaven de mannen mee om hard te blijven knokken, Goed te blijven verdedigen en rustig te wachten op de kansen die nog gingen komen. Met wat kleine tactische wijzigingen gingen we de 2e helft in.

  Het stemde mij tot grote tevredenheid dat het tactische plan uitstekend werd uitgevoerd  door de mannen in de 2e helft,  Door een mooie actie van Tim (Udo)  aan de rechterkant wist hij een schot op goal te lossen, Tim (Singeling) schoot vervolgens uit de kluts de 2-1 binnen. Dit doelpunt werd zeer uitbundig gevierd door het hele team en dit maakte toch wel wat extra krachten los.

  Nog geen 2 Minuten later worstelde Yassin zich na een mooi dieptebal vanuit het middenveld zich los van zijn tegenstander en schoot hard en hoog de 3-1 raak, Uitzinnig van vreugde werd ook dit doelpunt door iedereen meegevierd en nam de frustratie het over bij CSW, Die dit overduidelijk niet gewend waren.

  CSW wist 5 minuten voor tijd nog wel de 3-2 te scoren waardoor het nog aardig billenknijpen werd. Zij gingen volle bak vooruit en wij moesten nog zeker 4 hoekschoppen weten te verdedigen om de winst over de streep te trekken. Tot onze enorme blijdschap kregen de mannen dit voor elkaar en werd CSW met 3-2 geklopt!  

  Een enorme stunt van het hele team die uiteraard vol vreugde waren, en terecht!

  Een zeer trotse trainer,

  Kevin.