• Na een enorme klap te hebben gehad uit Zaandam vorige week moesten de mannen vandaag de rug rechten thuis tegen AMVJ.  Deze tegenstander was bekend bij ons en we wisten dat het een gelijkwaardige pot zou worden.

  De mannen begonnen slap aan de wedstrijd, De 1e 10 munten kwamen we niet van onze eigen helft af waardoor ik de nodige wissels en wijzingen moest doorvoeren.  Gelukkig hield onze keeper Lars ons op de been.

  Even later viel de bal na een diepte pass voor de voeten van Amin die in 2e stantie raak schoot en de 1-0 voor ze rekening nam. Vanaf dat moment gingen de mannen eindelijk voetballen en schoot niet veel later invaller Nils na een mooie individuele actie de bal stijf in de linker bovenhoek.  Door een fout in de communicatie achterin wist AMVJ nog de 2-1 te scoren en met deze stand gingen we ook rusten.

  In de rust vertelde ik de mannen om zo door te gaan en hun lange bal op te vangen i.p.v. druk te blijven zetten. Ik had voor het eerst weinig te melden en dat was een groot compliment naar de mannen.

  De 2 helft  was de beste die ik tot nu toe gezien heb dit seizoen, De mannen kwamen de afspraken na en dit resulteerde ook in veel balbezit en maar 1 schot op goal van AMVJ in de gehele 2e helft, De verdediging stond als een huis met Nol en Thijmen aan het roer. Halverwege de 2e helft wist Yassin 1 op 1 met de keeper de bal hard en hoog in te schieten en deze 3-1 bleek ook de genadeslag voor AMVJ. Niet veel later passeerde Yassin 3 man puur op kracht en snelheid om de bal vervolgens rechts van de keeper om de 4-1 hard in te schieten. Als klap op de vuurpijl schoot Amin van buiten de 16 de bal loepzuiver in de linker bovenhoek! Wat resulteerde in een 5-1 einduitslag. 

  Ik moet zeggen dat dit een weergaloze teamprestatie was en een van de beste wedstrijden van dit seizoen, Ook de mannen die niet genoemd zijn in dit verslag verdienen alle lof. Volgende week staat de wedstrijd tegen de koploper op het programma! Zeer benieuwd wat de mannen daarover kunnen stellen.

  Een zeer trotse trainer.