• JO15.2 KAMPIOEN

  Vandaag onze laatste competitiewedstrijd voor de winterstop, uit bij Victoria, de nummer drie van de competitie. Bij een overwinning zouden we het kampioenschap binnenhalen. Een op papier lastige wedstrijd, waar alles op alles moest worden gezet om de titel te pakken. Helaas misten we enkele spelers, waardoor we niet compleet waren vandaag.

  We kwamen vroeg in de wedstrijd op een 0-1 voorsprong via Imrane, die halverwege het seizoen al 20 doelpunten heeft gemaakt in beker- en competitiewedstrijden. Hij rondde een 1 tegen 1 koeltjes af, wat ons heerlijk aan de wedstrijd liet beginnen.

  Deze 0-1 stand bleef vrijwel de gehele wedstrijd ongewijzigd. Het team speelde erg geconcentreerd en gaf amper wat weg. Wanneer er dan toch zo af en toe een kans ontstond, had onze Joran nog enkele geweldige reddingen in huis. Aan de andere kant hadden we het ook al kunnen beslissen, maar dit gebeurde lang niet. Tot de slotfase van de wedstrijd, waar een geweldige aanval door Magnus werd afgerond voor de 0-2. Vlak daarna kwam het verlossende eindsignaal van de (goed fluitende!) jonge scheidsrechter.

  De ontlading en vreugde was logischerwijs aanwezig. Een geweldige teamprestatie van de mannen vandaag. Hard geknokt voor dat ene doel: het kampioenschap. Geweldig om te zien dat dit team in een voor velen hogere leeftijdscategorie, dit heeft weten neer te zetten. Hier kunnen we alleen maar trots op zijn, en wij kijken uit naar de tweede seizoenshelft! Dank ook aan alle ouders voor hun support💪🏻

  WIJ ZIJN KAMPIOEN🏆⚽️

  Twee trotse trainers

   

  Foto's in het fotoalbum van FC Weesp