• FC Weesp JO 19-1 zaterdag- Laren JO 19-2 zaterdag

  Na vier weken ontzettend hard te hebben getraind was de zaterdag JO19-1 eindelijk weer speelgerechtigd in de competitie. Met windkracht 8 in de rug had het team dan ook een flink voordeel op de afgereisde heren uit Laren. De wedstrijd begon goed voor Weesp na 5 minuten spelen stond weesp al voor met 1-0 door een prachtig schot van meer dan 30 meter afstand van Kyrilll.Gauw hierna stond Weesp 2-0 voor door Jochem jammer dat zijn vriendin er niet bij was vandaag hij speelde daadwerkelijk fantastisch.

  Dit geld overigens voor het hele team. Er mogen weleens wat meer Damens in het supporter vak zitten. Laren is de hele wedstrijd nergens te vinden (de coach van laren overigens wel, die loopt om het hele veld heen om tips en aanwijzingen te geven: heeft niet geholpen zoals u aan de eindstand ziet. 
  Verder scoorde Kyrill de 3,5 en 6 goal, hier van waren er overigens twee direct vanuit een indraaiende corner. Dorian de 4de. Eind eerste helft heeft weesp nog een penalty deze word benut door Maarten 7-1 rust.

  Tweede helft begint wat minder. Weesp krijgt 3 tegengoals en Laren begint erweer in te geloven. Gelukkig beleeft weesp een shöne momentje want Boubker schiet een prachtige bal van 40 meter afstand in de goal. Hierna gaat het snel de JO 19-1 zaterdag dominneert de wedstrijd en scoort de een na de ander goal. 9e de goal wederom door een peanalty benut door Marwan. Olaf de 10de, Sjoerd de 11de en dan gebeurd er iets magisch Leon krijgt de bal en schiet op goal. 25 meter afstand over de keeper heen richting de kruising. Jaja de heer klok heeft zijn eerste goal van het seizoen binnen. 
  De jo19 wil alle supporters bedanken voor het bijwonen van de wedstrijd. En zelf moet er een compliment worden gegeven aan het hele team iedereen speelde fantastische. Zoals ze het bij de kelderkasse 15 zeggen we gaan voor het linker rijtje, joejoe.

  persgroep 19-1 zaterdag