• Zaterdag 18 mei 2019: TOV JO8-3 - FC Weesp JO8-3 1-13 

  In de voorbereiding naar het weekend had onze goede verdediger Charlie zich afgemeld. Het was ook niet zeker of Omar kon spelen. Tijd voor goede invallers dus. Dat waren Alexander en Dean. Op het laatste moment kon Omar toch wel spelen. Gelukkig maar, want Jip bleek ziekig te zijn en kon niet spelen. Dus op naar Baarn waar er om 8.30 uur gespeeld ging worden op veld 1C. Coaches Faical en Aize hadden overlegd met de tegenstander en we gingen 7 tegen 7 spelen. Dean begon op doel. Omar en Alexander in de verdediging. Simon en Imrane op het middenveld. Amr en Abdellaziz in de aanval. Jesse begon even in de wissel. 

  FC Weesp schoot uit de startblokken. Abdellaziz schoot de 0-1 binnen met een assist van Omar. Abdellaziz was ook de maker van de 0-2. De 0-3 kwam vanuit een corner van Jesse. Jesse schoot de bal goed naar Omar. Omar schoot de bal op de paal. Daar stond Simon op de goede plek om de 0-3 binnen te schieten. Er werd echt heel lekker samengespeeld door FC Weesp.Niet veel later was het de beurt aan Simon om de bal naar Jesse te passen. Jesse schoot de 0-4 binnen. Dat was de stand na het eerste kwart. 

  Het tweede kwart ging Abdellaziz op doel. FC Weesp had zeker een overwicht in het spel. TOV had echter een uitstekende keeper die veel ballen tegenhield en ook ver kon uittrappen. Uiteindelijke scoorde Amr de 0-5, omdat hij alert was bij een terugspeelbal van TOV. Dat was de ruststand. 

  Het derde kwart ging Jesse op doel. Het derde kwart was voor Abdellaziz. Hij was helemaal los. Hij scoorde 5 keer in het 3e kwart. 3x door een goede dribbel. 1x uit de corner en 1x na een goede pass van Alexander. 0-10 was de stand aan het eind van het 3e kwart. 

  Het vierde kwart ging Alexander op doel staan. De spelers kregen een extra opdracht mee. De spelers die nog niet hadden gescoord mochten alleen scoren. Hier gingen de spelers heel positief mee om. Abdellaziz had wellicht kunnen scoren, maar hij passte de bal naar Omar waardoor Omar ook kon scoren. Dat deed Omar ook. Dean maakt een mooie dribbel en schoot ook de bal in de goal. Zo nu en dan kwam TOV er ook uit. TOV kwam er met 3 spelers uit. Eerst schoot de speler de bal tegen de paal. Erg jammer. Hij pakte ook de rebound en maakte de eretreffer. Dit leidde tot groot gejuich bij het publiek. Halverwege het 4e kwart kreeg Abdellaziz een publiekswissel. Hij had 7x gescoord vandaag. Erg goed van hem. Imrane kwam erin en hij had ook nog niet gescoord. Imrane ging in de spits spelen en deed dat erg goed. Imrane werd door zijn maatjes in stelling gebracht en schoot de bal keihard richting doel. Alleen net op de paal. Jesse prikte toch nog een goaltje mee. Hiermee eindigde de wedstrijd in 1-13. 

  Eerst high fives met de tegenstander na de wedstrijd. Toen nog even penalties nemen. De gastvrijheid van TOV ging ver. Na de wedstrijd kregen de spelers van FC Weesp een snoepzakje van de begeleiding van TOV. Daarna met een groot gedeelte van het team naar de club. Daar werd werd ook nog even van 10.30 - 11.30 uur getraind. Wat een energie! 

  Afsluitend wil de verslaggever zeggen dat Abdellaziz erg goed speelde en ook nog eens 7x scoorde. Tevens speelden Alexander en Dean erg goed vandaag. De verslaggever wil hun bedanken voor het invallen vandaag.

  Dit neemt niet weg dat de andere spelers vandaag ook goed speelden. Complimenten voor het hele team. Volgende week is de laatste wedstrijd. Thuis tegen ‘t Gooi. 

  Verslaggever JO8-3