• Vanaf zaterdag 1 juni kunt u dit formulier voor de vrijwilligersdiensten invullen voor de eerste helft van het nieuwe seizoen 2019/2020.
  Dit betreft de periode van zaterdag 7 september t/m zondag 22 december 2019.
   
  Zoals bekend, dienen alle spelers en ouders van jeugdspelers vrijwilligersdiensten te draaien. In de meeste gevallen is dit een kantinedienst, maar u kunt ook kiezen voor een schoonmaakdienst of voor het afkopen van uw dienst (via een extra contributie van 50 euro per half jaar).
  Doet u al (veel) vrijwilligerswerk voor FC Weesp dan kunt u - ook via dit formulier - vrijstelling aanvragen.
  De kantinedienst bestaat uit tweemaal per seizoen een dubbele kantinedienst of viermaal per seizoen een enkele dienst). De tijden/blokken zijn als volgt vastgesteld:
  • 08:00 - 11:00,
  • 10:30 - 13:30,
  • 13:00 - 16:00 en
  • 15:30 - 18:30 uur.
  Jeugdspelers vanaf 16 jaar mogen zelf de dienst vervullen: de ouder blijft overigens wel verantwoordelijk voor het vervullen van de dienst.
   
  Geef uw voorkeursdata op
  Via het digitale formulier kunt u opgeven op welke dag(en) en tijd(en) u de kantinedienst wilt doen. U kunt daarbij vier voorkeuren opgeven.
   
  Tip: schrijf met vrienden voor dezelfde data in
  Schrijf samen met een bekende in. U moet dan beiden een formulier invullen (met dezelfde voorkeur) en de naam invullen bij de vraag met wie u samen deze dienst wilt doen. Via https://www.fcweesp.nl/kantinedienst kunt u een overzicht van de (aangevraagde) kantinediensten bekijken.
   
  Alternatief: schoonmaakdiensten
  Als alternatief kunt u zich opgeven voor twee schoonmaakdiensten van circa 2-3 uur per half jaar.
  Ook kunt u kiezen voor een extra contributie van € 50,00 per half seizoen. Dit kunt u ook aangeven op onderstaand formulier.
   
  Doet u al vrijwilligerswerk bij FC Weesp? Vul dan toch het formulier in!
  Een speler of ouder die al ander vrijwilligerswerk bij FC Weesp doet, kan elk halfjaar via dit formulier vrijstelling vragen om niet te worden ingedeeld. Dit geldt voor alle soorten vrijwilligers: trainers, leiders, scheidsrechters, commissieleden, etc. Dringend verzoek om dit ook te doen, dat voorkomt dat er gaten in het rooster komen.
   
  Als u geen voorkeuren opgeeft, wordt u door FC Weesp ingedeeld
  Wie geen formulier invult, wordt door het bestuur op twee korte kantinediensten ingedeeld en is dan verplicht te komen. Wij verwachten dan dat u deze dienst wel uitvoert.
   
  Ander vrijwilligerswerk bij FC Weesp
  Op diverse gebieden kunnen we de hulp van vaste vrijwilligers goed gebruiken. Kijk eens op https://www.fcweesp.nl/vacatures of er iets is dat u leuk vind om te doen!
  Planning: Zelf aanmelden kan vanaf zaterdag 1 juni tot en met vrijdag 2 augustus. Kantinediensten waar meerdere mensen de voorkeur voor hebben worden in principe op volgorde van aanmelding ingedeeld.
   
   
  Oproep: word vaste kantinemedewerker
  De kantinecommissie doet alle moeite om alle diensten te voorzien van een vaste medewerker, maar het zet ons voor een enorme uitdaging, want de groep vaste medewerkers is helaas veel te klein. Vindt u het kantinewerk leuk en wilt u ons team komen versterken? Wij heten u van harte welkom! Neem contact met ons op via onderstaand e-mailadres of met Nol van Wees, hoofd kantinezaken.
   
  Contact
  Heeft uw vragen of opmerkingen over het kantinerooster of over andere kantinezaken? Stuur dan een bericht aan kantine@fcweesp.nl.
  Namens de rooster- en kantinecommissie
  Rita van Gemert