• Op maandag 2e Paasdag is er Paaseieren zoeken voor alle jeugdleden, hun broertjes en zusjes en vriendjes. Over de velden 2 + 3 en rondom zullen honderden kleine chocolade eitjes verspreidt en verstopt worden. Maar ook ca 30-40 bonuseieren, hard gekookte eieren die mooi beschilderd zijn. Aanmelden via dit formulier. DEELNAME IS GRATIS. In deze lijst kan je zien wie er allemaal meedoen!

  We starten om 11.00 uur en je mag maximaal 45 minuten zoeken, dan fluiten de veldcaptains af !!!
  Zorg dat je uiterlijk om 10.30 uur in de kantine bent, zodat we jou een deelnamekaartje kunnen geven, heel belangrijk dus !

  Alle kinderen worden agenten van "opsporing verzocht" en gaan de eitjes en eieren zoeken en als je een ei gevonden hebt dan stop je hem in je tasje(dat krijg je van ons)

  We tellen samen het resultaat met de deelnemers en wie de meeste eieren en bonuseieren hebben gevonden, krijgen een mooie prijs. Heb je niet gewonnen, dat geeft niet hoor je mag namelijk alle gevonden eitjes mee naar huis nemen en lekker opsnoepen.

  Of je mag ze geven aan de spelers van de zondag-1 , want die spelen deze middag tegen Roda'23 thuis en zullen jouw ei als een aanmoediging beschouwen.

  Als er ouders zijn die ons willen helpen stuur een e-mail aan vrijwilligers@fcweesp.
  Als jezelf al wilt aanmelden doe dit dan in dit formulier . In deze lijst kan je zien wie er allemaal meedoen!