• Vandaag de alweer 4e wedstrijd in deze spannende competitie in en tegen Huizen, na de rit vanuit Weesp en na een heerlijk bakkie koffie voor de staf begon deze match op het 3e (gras)veld van huizen stipt om 09:30 met een fris spelend Weesp en dat lag niet aan de temperatuur want die was ook best fris deze ochtend i.c.m. het frisse windje die er stond. Dit weerhield Weesp niet om direct nadat 1 van onze spitsen waren ingevallen, dan maar ook gelijk bij het eerste balcontact te scoren en de stand op 0-1 te zetten.

  Deze stand stond hierna een hele poos op het scorebord, maar helaas was het toch het gretige huizen dat na wat gerommel in onze verdediging de 1-1 kon maken en de wedstrijd lag weer open.
  Na wat tactische omzettingen was het Esther die op verzoek van ons als staf de turbo aanzette en de verdediging van Huizen te snel af was en de keepster het nakijken gaf 1-2. Niet veel later wederom Esther die vanaf links doorbrak en de bal voor gaf waarna haar collega spits Flor na een omweg als nog de bal tussen de palen kreeg waar de keepster geen verweer op had, 1-3,
  Rust + Limonade.
  De 2e helft waren de meiden nog niet helemaal erbij want Huizen ging er vol voor en al vrij snel werd de 2-3 genoteerd, iedereen weer wakker!!!
  Halverwege de 2e helft een mooie pass van achteruit waar Flor wel brood in zag en wederom doel trof met fraaie harde schuifer in de lange hoek 2-4, de wedstrijd was nu wel gespeeld dachten we allemaal, niets bleek minder waar, een onverwachts schot vanaf een meter of 20 viel buiten bereik van onze goalie pardoes in het doel en het verschil was nog maar 1 goal 3-4, och och och wat was het spannend en wat was het tien minuten voor t einde zeg maar gerust NAT!#WOLKBREUK!
  Met nog slechts 2 minuten te spelen was het een overtreding in de 16 die een pingel opleverde voor Huizen, iedereen hield zijn adem in .......en.........rakelings naast geschoten door Huizen.
  Huizen had het laatste gedeelte de wedstrijd in handen,  de weesper staf en dito toeschouwers hielden het ook niet meer vol en droog, met nog 20 seconden op het klokje van de scheids(bleek bij navraag) zat de wedstrijd er zo goed als op en de scheids blies de wedstrijd af met een spetterende en kletsnatte 3-4 overwinning voor de FC Weesp MO15 dames die hun geluk niet op konden na deze wedstrijd! Weer gewonnen en ik ben mega trots op jullie weerbaarheid, inzettingsvermogen en veerkracht! Ga zo door!!!
   
  Ps. Mag best wat minder spannend hoor a.s. zaterdag!!!
   
  Sander