• Vandaag onder het genot van een bij tijd en wijlen heerlijk herfstzonnetje gingen de dames alweer starten met de 3e wedstrijd deze competitie tegen buitenboys. na een uitgebreide en gedegen warming up ging FC Weesp voortvarend van start en zette vanaf de aftrap af gelijk druk op de helft van de tegenstander wat goed uitpakte na een minuut of 10 was het een mooie lange bal van achteruit waar Flor wel brood in zag en na goed doorgaan dan ook scoorde met een hard droog schot waar de keepester van Buitenboys alleen maar naar kon kijken en luisteren, geen houden aan dus, KOEKOEK 1-0!!!(#Sierd de Vos).

  Hierna bleef Weesp goed druk houden op de helft van de tegenstander en slechts bij vlagen kwamen de almeerse dames eruit maar zonder echt gevaarlijk te worden. Weesp was wel veel gevaarlijker en het spel speelde zich ook voornamelijk op hun helft af, ondanks het overwicht bleef het tot de rust slechts 1-0.
  Na de rust bleven onze meiden goed druk zetten en na ruim een kwartier was het wederom een goede loopactie van onze aanvoerdster die op snelheid niet te stoppen was en ook heerlijk de bal in de touwen liet verdwijnen 2-0.
  Niet veel later kwam door wat onachtzaamheid in de verdediging Buitenboys toch nog terug in de wedstrijd 2-1.
  Ongeveer 5 minuten voor het einde was het na een scrimmage en wat flipperkastvoetbal in de 16 van Buitenboys het was Floor die als winnaar uit de bus kwam en uiteindelijk na goed doorgaan de bal over de doellijn liet hobbelen en de 3-1 op het scorebord liet aantekenen.
   
  Lekker bezig dames....julie laten zien een echt team te zijn en voor elkaar door het vuur te gaan! TOP!!
  Nu een weekje rust en dan de uitwedstrijd in en tegen Huizen, Komt dat zien komt dat zien........
   
  jullie trotse coach Sander
   
  foto in ons fotoalbum