• FC Weesp Mo-13.1 - Ijmuiden Mo-13.2         13 April 2019 

  Vandaag was de wedstrijd tegen ijmuiden die onze 1ste plek vorig weekeinde had overgenomen na ons gelijkspel in en tegen RCZ uit Zaandam wat eindigde in 1-1 na een niet al te beste wedstrijd.
  Vandaag moest echt anders!
  Met een volle reservebank begon de wedstrijd eigenlijk heel goed en speelden de meiden erg goed met goed combinatie voetbal en het vrijlopen van alle FC Weesp meiden, kort gezegd was het erg fijn om te zien dat het met enthousiasme wel goed zat vandaag en dat op het eerste veld en met mooi weer. Ook Ijmuiden liet zien dat het leuk kon voetballen met ook goed spel.
  De eerste helft eindigde na de 1-0 en een al dan niet terechte buitenspel goal en later uiteindelijk de 2e goedgekeurde  goal in een 2-0 ruststand voor onze Mo-13 dames.
  Na de rust ging ijmuiden er vol voor maar onze verdediging deze wedstrijd onder leiding van Esther hield en liep alle gaten dicht  deze ochtend en voor kwam dat ijmuiden ook maar in de buurt van onze 16 kwam. na een kwartier voetballen en best wel wat kansen was het onze aanvoerdster die na goed werk van haar collega spits met een fraai schot in de bovenhoek eigenlijk de deur dichtgooide voor ijmuiden om nog punten te pakken vandaag in Weesp. Zo ongeveer een minuut of vijf voor het einde was het opnieuw en voor de vierde keer vandaag onze captain die er zin in had en opnieuw met een hoge droge knal de keepster van ijmuiden het nakijken gaf en de bal hoog in het doel liet verdwijnen 4-0!
   
  niet  veel later werd er afgefloten door een goed fluitende Bas en waren de drie punten in de pocket.
   
  Nu lekker een paar weken rust en meivakantie vieren en dan nog drie wedstrijden te gaan, het gaat nog spannend worden!
   
  Dames van harte gefeliciteerd en zowel ik alS de rest van de staf waren onder de indruk van jullie voetbalspel vandaag, wat mij betreft de beste wedstrijd dit seizoen tot nu toe!!!
   
  Hou dit vast en speel je eigen spel!
   
  Sander