• SV Ijburg mo-13.3   -FC Weesp mo-13.1

   
  Vandaag wederom weer harde wind wat onze dames moesten trotseren en ook deze keer mochte we tegen de wind in beginnen wat ons de afgelopen drie wedstrijden geen WIND-eieren had gelegd met als resultaat de 1-ste plek in de competitie!!
  Vandaag de topper tegen de nummer twee met slechts twee punten minder dan de dames van FC Weesp mo-13.
  we begonnen vandaag echt tegen ons zelf te voetballen mede omdat er niet of nauwelijks echt werd overgespeeld gecommuniceerd en of overlegt dan wel als team werd samengespeeld, ook de wind had hier een groot aandeel in wat ook mede schuldig was aan het amper van onze eigen helft af komen mede hierdoor!! de ruststand was maar 1-0 voor Ijburg wat ook hoger had kunnen uitvallen want zij zetten goed druk en waren overal eerder bij de bal vandaag.
  na een zoete oppeper in de rust was de tweede helft voor ons met de wind mee was het idee, en de kansen waren er ook echt wel om 1 wellicht twee goaltjes te maken maar het geluk en geduld was vandaag niet aan onze zijde en mede door verdediging fouten en alsook een groot portie inzet was het ijburg die dit afstrafte en tercht met 3-0 de eindstand bepaalde en de 1ste plek van ons overnam waardoor wij nu tweede staan, aan onze meiden om as zaterdag deze plek te verdedigen! tegen de nummer drie van onze competitie.
   
  We kunnen jullie steun goed gebruiken dus bij deze een oproep aan de ouders opa en oma's en overige supporters om onze meiden -13 te komen aanmoedigen a.s. zaterdag tegen de koninklijke HFC om 10.30 op veld 2 bij FC Weesp!!!