• Zandvoort MO13-1 - FC Weesp MO13-1
   
  Op deze stralende zaterdagochtend mochten wij vrij vroeg verzamelen en wel om 09:05 uur. 
  Niet zoals het bekende liedje met de trein, maar deze dag met de auto naar Zandvoort waar wij allen na ruim drie kwartier rijden aankwamen(de schrijver van deze tekst stond zelf eerst nog bij de plaatselijke hockeyclub met dank aan de vrouwelijke stem van google maps!!
  een kwartier later dan gepland had het fluitje van de scheids dan eindelijk geklonken op het mooie complex midden in de duinen en kon de match beginnen.
  De 1ste helft ging goed van start want er werd meer overgespeeld dan de paar wedstrijden ervoor dit kwam ook mede door de peptalk van onze trainer "John". Dit pakte dus goed uit en na een paar goede momenten een kleine wisseling van positie tussen onze laatste vrouw en 1 van onze spitsen. Ook dit pakte goed uit want binnen een minuut of vijf lag de bal al tegen de touwen na goed doorgaan van onze spits die de bal via de handen van de keepster binnen schoot. 0-1
  Hierna werd er goed gevoetbald en het was slechts sporadisch dat Zandvoort er echt gevaarlijk uitkwam, en gebeurde dat dan was onze aanvoerdster er om dat te elimineren.
  Hierna was het tweemaal Esther die door goed druk te zetten en met goed samenspelen ook twee keer tot scoren kwam en de ruststand was 0-3 in het voordeel van FC Weesp.
  Rust.
  De 2e helft begon (met als achtergrondgeluid het gebrul van de wagens op het circuit Zandvoort) met dezelfde opstelling als in de 1ste helft. Na een kwartier spelen waarin de concentratie toch een beetje verslapte en we bijna niet meer van onze eigen helft af kwamen was het wederom eenzelfde positiewisseling in het veld. Dit resulteerde toch weer in een verandering in het spelbeeld en ook dit keer was het goed combineren en druk zetten van onze spitsen wat uiteindelijk nog een fraaie goal opleverde 0-4. 
  1 grote kans was er nog voor Zandvoort, een knap afstandsschot wat prima gered werd door onze keepster van vandaag "Denise" die haar doel dus schoon hield! 
   
  Dames a.s. zaterdag uit tegen RCZ uit Zaandam, we moeten weer vol aan de bak en blijf dit goede samenspel volhouden, jullie hebben allemaal top gespeeld vandaag!!
   
  Proficiat!!! ??
   
  Sander