• Na de klinkende thuisoverwinning van 5-1 op BFC ruim een week geleden moesten we nu in alle vroegte en nog voor dag en dauw op om om 07:20 te verzamelen en even later te vertrekken richting sc buitenveldert.

   
  Ietsje later dan gepland begon de wedstrijd. 
  Gelukkig was het droog maar de wind en de felle ochtendzon speelden beide ploegen parten de eerste minuten. FC Weesp had de eerste helft letterlijk de wind tegen, maar dat was niet te merken aan het scoreverloop in de eerste helft. 1 speelster zat het vandaag bijzonder mee, want na een geplaatste voorzet van Esther was het Sarah die het presteerde om bij een doel van ruim 7 meter breed de bal toch tegen de handen van de keeper te schieten, maar gelukkig was het hard genoeg zodat de keepster het nakijken had. 0-1 haar eerste goal dit seizoen en wat was ze er blij mee! 
  Ook Esther deelde mee in het scoreverloop door (als ik me niet vergis) de 2e en de 3e goal te maken met een goed geplaatst schot!
  De 0-4 kwam op naam van Kim die vanaf links goed doorzetten en ook de keeper zelfs uitspeelde op snelheid waarna het een koud kunstje was om te scoren!
  Rust. 
  Na een positieve speech een bakkie vocht en wat high fives tussen de staf en de meegereisde ouders begon de tweede helft eigenlijk zoals de eerste was geëindigd FC Weesp viel aan en buitenveldert hield tegen.
  Niet lang na het startsignaal van de tweede helft was het een corner die voor wat chaotische taferelen zorgde voor het doel van buitenveldert, waardoor Jascha met de punt van de schoen de bal tegen de touwen kon schieten 0-5, ook haar 1ste goal deze voorjaarscompetitie en ook zij had een glimlach van oor tot oor(net zoals de coach van dienst!)
  Mooi ook om te zien dat er in de wedstrijd bij vlagen goed werd overgespeeld en de spelvreugde te zien!
  Hierna was het wederom Esther die van zich liet horen met een goal 0-6. De laatste goal van deze vroege ochtend werd volgens mij door Kim gemaakt, maar volgens zeer betrouwbare bron was dit een eigen goal van buitenveldert! Hoe dan ook de 0-7 was genoteerd en dit was ook de einduitslag. Voorlopig even twee weekenden rust en nu lekker voorjaarsvakantie vieren!
   
  Top gespeeld meiden!!! Groetjes en tot na de vakantie. 
   
  Sander