• Bij FC Weesp gaan we de Nationale voetbaldag vieren. Er zijn al een aantal vrijwilligers benaderd en bereid gevonden om een programma-onderdeel op te zetten zoals het:.
  • Het Ouder-kind toernooi
  • Het Plofhuis pupillen toernooi
  • Een Walking football wedstrijd
  • Een meiden evenement
  • Een junior-mix toernooi voor 15-19 jaar
  • Een FC Weesp selectie tegen Oud Profvoetballers.
  En misschien heb jij ook nog een leuk idee ??
  Maar er kunnen nog meer mensen bij, want vrijwilligers heb je nooit genoeg !
  Lees het onderstaande verhaal van de KNVB maar eens, en klik ook door naar de aanvullende informatie, misschien maakt het je extra enthousiast.
  De planning is zaterdag 13 juni en de toernooi commissie heeft daarom besloten het Chris Blum toernooi een week later te organiseren op 20 juni. 
  In het weekend 12-13-14 juni start het EK voetbal, het toernooi waar het Nederlands elftal zich afgelopen week voor heeft geplaatst.
   
  JOUW CLUB, JOUW KLEUREN, FEEST VOOR IEDEREEN
  Tijdens de Nationale Voetbaldag op 13 juni 2020 vieren we dat amateurvoetbal veel meer is dan een spelletje. En de club kan laten zien wat zij betekent voor haar leden en de buurt. Door een toernooi te organiseren waar leden en niet leden welkom zijn. En als jouw club meeviert, krijgen jullie een financiële bijdrage én we gaan jullie helpen bij de organisatie. Zo maken we er samen de grootste viering van het amateurvoetbal ooit van!
   
  DOE MEE
   kijk de video    

  HOEVEEL KRIJGEN WE?
  Dat hangt af van hoeveel clubs er uiteindelijk mee gaan doen. Maar denk aan een bedrag van rond de 500 euro. Een mooie extra bijdrage om jullie toernooi en voetbalfeest nóg uitbundiger te maken.
  WAAR KOMT DAT GELD VANDAAN?
  We richten een speciaal fonds op voor De Nationale Voetbaldag. Als jullie aanvraag is goedgekeurd krijg je de financiering vanuit dit fonds.

  WAARUIT BESTAAT DE EXTRA HULP?
  Je krijgt ondersteuning bij de organisatie, communicatie en aankleding van jullie voetbalfeest. Van uitgebreide draaiboeken tot een handige app voor jullie toernooischema. En van het vinden van partners voor het uitnodigen van niet-leden tot allerhande foto’s, video’s en voorbeeldposters om reclame te maken. Voor De Nationale Voetbaldag zelf krijgen jullie een toolkit met extra leuke aankleding.
  MEER INFO