• FC Weesp druk in de weer voor het nieuwe seizoen
   
  FC Weesp mag terug kijken op een fantastische sprint in de slotfase van de competitie waardoor het wederom in de 2e klasse uit zal komen volgend seizoen.
  Dat gezegd hebbende zullen er natuurlijk zoals elk seizoen mutaties zijn en ook aankomende jaar zal dit het geval zijn.
   
  Er zal een nieuwe trainer voor de groep verschijnen. Maykel Tak (33) zal volgend seizoen de leiding op zich nemen. De trainer, welke in het verleden trainer is geweest bij Saestum (Zeist) en Hercules (Utrecht), zal een onbekende voor de club zijn. Maar de afgelopen periode is de staf, onder aanvoering van Maykel, al zeer druk bezig met de groep van volgend seizoen. 
  Met alle huidige spelers is er al gesproken en ook met potentiële nieuwe spelers heeft een gesprek plaats gevonden. Veelvuldig hebben wij ook Maykel kunnen zien langs het veld bij de wedstrijden van zondag 1. Volgend jaar zal de staf er als volgt uit gaan zien:
   
  Maykel Tak (Hoofdtrainer)
  Carlo van Hekken (Trainer 2e elftal)
  Erkan Yilmaz (Assistent 1e elftal)
  Anouk van der Burg (Teammanager)
  Remco Larooij (Fysiotherapeut) 
  Arno Copier (Keeperstrainer selectie)
   
  Wat kunnen we dan zeggen over de groep van volgend jaar?
   
  Goed om op te merken dat er verschillende jeugdige spelers over gaan komen. Dit is zeer positief en geeft vertrouwen naar de toekomst toe! Ook hebben al een zeer groot aantal aangegeven te blijven waaronder Jesse van Rijnsburger.
   
  Onder andere kunnen wij verwelkomen:
   
  Jurre van Brug (Weesp O19-1)
  Mike Reiziger (sv Diemen O19-1)
  Mike Dijkgraaf (JOS)
   
  Er zullen meer spelers aansluiten vanuit de club maar ook vanuit andere clubs. Waardoor een een mooie en goede mix ontstaat tussen routine en jeugd.
  Dit om een stabiele tweede klasse te kunnen worden! 
   
  Uw nieuwe trainer