• Dit is een eerste nieuwsbrief van de Technische Commissie om jullie als jeugdstaf - alsmede andere betrokkenen - te informeren over wat er speelt en gaat spelen. Niet te uitgebreid, zeker onvolledig en vooral bedoeld om iedereen op een positieve manier betrokken te houden.

  Alarmcode clubhuis gaat veranderen
  Binnenkort gaat de code van het alarm veranderd worden. Gebruik je die code om het gebouw te openen (of af te sluiten) en heb je nog geen nieuwe (persoonlijke!) code doorgegeven neem dan snel contact op met Bart Slokker (06-18073444 / beheerder@fcweesp.nl ). Check ook binnen je eigen teamstaf of iemand de alarmcode gebruikt. 

  Kennismaking Pascal Heije     

  De tweede helft van het seizoen zal Pascal Heije komen helpen om de trainingen en trainers en dus ook de spelers nog beter te maken. Pascal begon zijn voetbalcarri√®re bij The Victory in Weesp en heeft o.a. bij Ajax gespeeld. Ook heeft hij de Golden Boys Voetbalschool opgericht en is o.a. werkzaam geweest als technisch co√∂rdinator voor de onderbouw bij RKAVIC.

  Komende weken zal de kennismaking verder vorm krijgen. Pascal zal op maandag en woensdag van 17.00-20.00 uur aanwezig zijn. Daarnaast zal hij op zondagochtend techniektrainingen gaan verzorgen. Meer informatie daarover volgt nog. 

  Organisatorische ontwikkelingen

  Afgelopen maanden is gekeken naar een nieuwe organisatiestructuur voor FC Weesp, waarbij de verantwoordelijkheden lager in de organisatie komen te liggen en er meer gestructureerde onderlinge communicatie plaatsvindt (met minder e-mail). Laura Koopmans (JO10-4) is hierin een belangrijke trekker en krijgt daarbij de volle medewerking van het bestuur. Dit levert veel positieve energie op. Het is vooral ook de bedoeling om zaken duidelijker te maken en vast te leggen zodat er minder ad-hoc beslissingen nodig zijn. Er is nog genoeg te doen, en er zal ook ruimte blijven om e.e.a. al doende bij te stellen.

  Meer informatie zal ook gegeven worden tijdens de Algemene Ledenvergadering op  maandagavond 4 maart. Noteer de avond alvast in je agenda en kom ook!

  Ben Schilder - bestuurslid Jeugdzaken - heeft vanwege drukke werkzaamheden al enige tijd geleden besloten zijn functie neer te leggen, zie ook de laatste FC Weesp nieuwsbrief. Als TC proberen we dit samen met het bestuur zo goed mogelijk op te vangen! 

  Onderweg naar volgend seizoen

  Hoewel de tweede seizoenshelft nog maar net begonnen zijn, richten we ons ook al op volgend seizoen. Wat is/wordt het beleid, hoe gaan de nieuwe teamindelingen eruit zien, wie worden de trainers en andere stafleden, etc... Meer informatie hierover volgt waarschijnlijk volgende keer. 

  Vragen?

  Heb je vragen of opmerkingen dan zijn die altijd welkom, zowel persoonlijk als via mail of WhatsApp.
  De voornaamste contactpersonen vanuit de TC zijn:

  • onderbouw (t/m O10): Jesse (TJC-OB), Jelter en Freddy

  • middenbouw (O11-O14): Marijn (TJC-MB), Melvin en Linda

  • bovenbouw (O15-O19): Kaya (TJC-BB), Leo en Ronald

  • circuittrainingen: Dewi en Mathieu  

  Meer informatie is ook te vinden via www.fcweesp.nl/technische-commissie 

  Veel (voetbal)plezier komende weken! 

  Sportieve groeten,

  Leo Timmermans