• Op vrijdag 3 januari staat het OLIEBOLLEN TOERNOOI op het programma. Vooraf aanmelden in verplicht. Deelname is gratis.

  Het toernooi is in Sporthal Aetsveld
  We keren terug naar de oorspronkelijke formule voor dit festijn, dat al dateert uit 1985 toen de winterperiode in het Weesper voetbal vaak geplaagd werd door afgelastingen. Vooral de jeugd vond 2 a 3 weken stilzitten enorm vervelend. Het oliebollen toernooi bleek een schot in de roos. Het toernooi is vorig jaar op onze velden aan de Papelaan gespeeld. Maar dit jaar we keren terug naar de oorspronkelijke opzet, een zaalvoetbal toernooi in Sporthal Aetsveld aan de Wiefferingdreef.
  En wat ook terug is, dat het toernooi voor alle spelende FC Weesp voetballers is.

  Individueel aanmelden verplicht
  Iedereen kan meedoen en moet zich individueel aanmelden, dus ook je als ploeggenoten geen zin hebben of op vakantie zijn, hoef jij niet aan de kant te blijven zitten.
  Je meldt je aan door dit digitale aanmeldingsformulier in te vullen.

  Het toernooi is een gratis open toernooi.
  Elk lid van FC WEESP is welkom en … hij of zij mag ook een gast/introducĂ© aanmelden. Je broertje, zusje, neef, nicht of buurjongen/-meisje, meld hem/haar ook aan en hij/zij kan ook meespelen, ook gratis. 
  Voor de senioren vrouwen en mannen geldt precies hetzelfde: vul alsjeblieft het aanmeldingsformulier in, en vergeet vooral je e-mailadres en/of mobiele telefoonnummer niet.

  Opzet
  De toernooicommissie stelt op basis van de individuele inschrijvingen de teams (van 7 spelers) samen. Uitgangspunt daarbij is om zo veel mogelijk gelijkwaardige teams te maken.

  Aanmelden is gratis en kan tot dinsdag 31 december 17.00 uur.

  Op donderdag 2 januari krijgt elke deelnemer een (e-mail) berichtje met daarin 

  1. Het tijdstip waarop we jou verwachten in de sporthal.
  2. De naam van het team waarin je bent ingedeeld.
  3. Het tijdstip waarop je klaar bent met de wedstrijden.
  4. Het spelregeloverzicht.

  Voor aanvang kun je in de sporthal lezen wie je ploeggenoten zijn. De spelregels worden ook opgehangen in de hal van de sporthal.

  Organisatie e-mailadres: communicatie@fcweesp.nl.