• Afgelopen woensdag, 6 februari, is de overeenkomst getekend tussen de Golden Boys Voetbalschool van Pascal Heije en FC Weesp. De tweede helft van het seizoen zal Pascal komen helpen bij de jeugd om de trainingen en trainers en dus ook onze jeugdspelers nog beter te maken.

  Pascal begon zijn voetbalcarrière bij The Victory in Weesp en heeft o.a. bij Ajax gespeeld. Ook heeft hij de Golden Boys Voetbalschool opgericht en is o.a. werkzaam geweest als technisch coördinator voor de onderbouw bij RKAVIC.

  Komende weken zal de kennismaking en invulling verder vorm krijgen, waarbij het nu al opvallend is hoeveel van de huidige trainers en leden Pascal al kennen (van vroeger).

  Pascal zal op maandag en woensdag van 17.00-20.00 uur aanwezig zijn. Daarnaast zal hij op zondagochtend techniektrainingen gaan verzorgen.

  Een (gratis) open clinic voor de techniektraining wordt gehouden op zondag 17 februari van 9.30-11.00 uur. Aanmelden (verplicht) via dit formulier.

  Op zondagmiddag 23 juni zal er een wedstrijd gehouden worden tussen het Golden Boys team en een mix team van FC Weesp.

  We wensen Pascal veel plezier bij FC Weesp en verwachten ook dat  FC Weesp veel plezier zal hebben van Pascal!

  Technische Commissie - tc@fcweesp.nl
  www.fcweesp.nl/technische-commissie

   

  Zie voor meer informatie over Pascal en de Golden Boys o.a.

 • Ondertekening van de overeenkomst door Leo Timmermans (voorzitter Technische Commissie), Pascal Heije (golden Boys Voetbalschool) en Bart Horseling (voorzitter FC Weesp)