• De eerste techniektraining van dit seizoen IS AFGEROND, maar we zijn begonnen met de 2e serie, daar zijn weer plaatsen vrij. Er zijn nu nog drie series van zeven trainingen ingepland. Via dit formulier aanmelden kan je je voor één of meerdere series aanmelden.

  De trainingen zijn op zondagochtend, duren een uur en worden verzorgd door Pascal Heije, voormalig speler van Ajax, die met zijn Golden Boys Voetbalschool (www.goldenboysvoetbalschool.nl) FC Weesp ondersteunt. Dit is afgelopen seizoen ook een groot succes geweest met gemiddeld zo'n 40-50 spelers per ochtend.

  Het inschrijfgeld is slechts 30 euro voor leden van FC Weesp en 60 euro voor niet-leden. Als dit bedrag toch een drempel is om je aan te melden, dan kan je via het formulier ook vrijstelling aanvragen. We vinden dat deelname voor alle jeugdleden mogelijk hoort te zijn!

  De series zijn als volgt ingepland:
  * de 2e serie is al gestart, maar er is nog plaats voor meer voetballers
  * serie 2 - zondag 3 november t/m 15 december (voor de kerstvakantie)
  * serie 3 - zondag 19 januari t/m 15 maart (niet in de voorjaarsvakantie)
  * serie 4 - zondag 29 maart t/m 24 mei (niet in de meivakantie)

  De exact geplande data zijn ook te vinden op via deze link (waar ook alle aanmeldingen staan).

  Nieuw dit seizoen is dat je ook een Golden Boys voetbaltenue (met FC Weesp logo) kunt bestellen. De kosten hiervoor zijn 30 euro.

  In deze lijst kun je de huidige aanmeldingen en (voorlopige) indeling bekijken. De jongste kinderen trainen van 09.00-10.00 uur en de oudere van 10.00-11.00 uur.

  Voor vragen over deze techniektrainingen kan je contact opnemen met de Technische Commissie via tc@fcweesp.nl.

  Leuk dat je mee wilt doen, we wensen je alvast veel voetbalplezier!

  Technische Commissie - FC Weesp 
  www.fcweesp.nl/technische-commissie