• Zo’n 50 kinderen hebben afgelopen zondag 17 februari meegedaan aan de gratis voetbalclinic bij FC Weesp. Deze clinic was georganiseerd om kennis te maken met Pascal Heije en de Golden Boys Voetbalschool, die sinds begin dit jaar FC Weesp op professionele wijze ondersteuning geeft.

    De clinic was ondanks de vakantieperiode heel goed bezocht. Naast de jeugdleden van FC Weesp waren er ook jongens en meisjes van Geinburgia, BFC, SC Muiden, TOS-Actief en VV Nederhorst actief. Er werd getraind in twee groepen. De jongste groep kreeg training van Sergio Ommel en Angelo Martha, de oudere kinderen van Pascal Heije en Mustapha Arrais. Alle kinderen kregen na afloop een certificaat mee naar huis.

    Zowel de kinderen als de ouders waren enthousiast over de trainingen. Foto’s zijn te bekijken in dit online album. Ook de leden van de Technische Commissie - organisatoren van deze voetbalclinic  kijken met een goed gevoel terug op deze ochtend en kijken vooral ook uit naar de toekomst.

    Over twee weken, vanaf zondagochtend 3 maart t/m 14 april, zal er een cursus van zeven techniektrainingen gegeven worden. Inschrijfgeld is 20 euro voor leden en 70 euro voor niet-leden. Aanmelden kan alvast via dit formulier.