• Eindelijk een leuke wedstrijd 

  Afgelopen zondag stond de wedstrijd tegen Rivierwijkers VR1 op de planning. Een kleine club met maar 2 kleedkamers en 1 veld. Deze club laat zien dat je geen 20 kleedkamers nodig hebt én een duur clubhuis. Dit laat zich ook in de contributie zien, want die is maar €180,- (bij Weesp betalen wel al bijna €300,-). Maar nu terug naar de wedstrijd. Thuis werd er met 2-0 gewonnen dus doel was om ook hier weer de punten te pakken.  

  Weesp begon met dezelfde speelwijze als tegen BFC omdat dit goed was bevallen. Helaas bleek dit niet helemaal te werken en kwam Weesp al gauw 1-0 achter, doordat Rivierwijkers een vrije trap mooi in het netje schoot. Weesp ging vervolgens aanzetten om voor de rust nog de gelijkmaker te vinden. Deze kwam op naam van Robien. Ruststand 1-1.  

  In de rust was er onnodige commotie omdat onze kleedkamer nog niet vrij was maar de scheidsrechter kwam al snel met een oplossing door ons in de bestuurskamer te zetten. Daar de bespreking gehouden en Weesp ging weer terug naar de oude speelstijl omdat dit toch niet helemaal werkte tegen een andere ploeg. Ook moesten de vrouwen wat harder voor elkaar gaan werken en de overwinning mee naar huis nemen.   

  De tweede helft ging Weesp goed van start en al snel werd de 1-2 gemaakt door Rowan, die na een snelle ingooi van Naomi, de bal snoeihard in het goal schoot. Daarna ging Weesp aanzetten en het was ook Rowan die de 1-3 maakte, door een fantastische kopbal vanuit de corner. Weesp wilde meer en ook vooral Jessica wilde nog even een doelpunt maken op haar verjaardag. En dit lukte! Weesp kwam 1-4 voor en natuurlijk wilde we nog meer doelpunten maken. Helaas gingen onze kansen er niet meer in maar die van Rivierwijkers wel. Eindstand 2-4.   

  De overwinning is mee naar Weesp en dit hebben we gevierd doordat Jessica taart had meegenomen op haar verjaardag. Er wacht nu een maand rust doordat de volgende wedstrijd pas op zondag 10 maart zal worden gespeeld.  

  Er komen drie spannende wedstrijden aan. Namelijk tegen de nummer 5 (Roda '46 VR1), nummer 4 (SDO VR2) en nummer 1 (Hoogland VR2). SDO en Roda '46 zijn directe concurrenten omdat we maar 1 punt verschil hebben.  

  Robien.