• FC Weesp VR1 - De Meern VR1 2-3 

  Afgelopen zondag mochten de vrouwen weer tegen De Meern spelen. De vorige keer werd er net 3-2 verloren dus doel voor de vrouwen om de punten thuis te laten. 

  Weesp begon sterk aan de wedstrijd en had in de eerste tien minuten al gelijk drie kansen. Helaas vond de bal de lat, de paal en ging de bal net over. Toch kwam Weesp op een voorsprong door een goal van Manon! De vrouwen merkte dat er wat te halen viel in de wedstrijd en wilde gelijk op zoek gaan naar de 2-0. Helaas was het De Meern die net voor de rust de 1-1 cadeau kreeg.?? 

  In de rust werd het duidelijk dat Weesp beter gebruik moest gaan maken van de ruimte en dat er geen gaten meer mochten vallen op het middenveld. Ook moest de aansluiting sneller én natuurlijk op zoek naar de 2-1. 

  Na de rust leek Weesp alles kwijt te zijn. Waar de vrouwen de eerste helft nog sterk begon, was hier de tweede helft niks meer van over. De Meern kreeg steeds meer de ruimte om te spelen en kwam daardoor ook op een 2-1 voorsprong. Heel lang leek dit de eindstand te worden maar een goeie rush van Zoë bracht de stand terug tot 2-2. Weesp wist dat zij nu moesten gaan aanzetten om alsnog de winst te pakken. Helaas mocht het niet zo zijn en maakte De Meern vlak voor het eindsignaal nog de 2-3.?? 

  Wederom dezelfde eindstand en de teleurstelling was groot bij Weesp. Een verloren wedstrijd waarin de tegenstander een cadeautje had gekregen. Ook is het verschil of je tegen 4e klasse of een aantal 3e klasse speelster speelt.?? 

  Uiteindelijk nog maar 3 wedstrijden te gaan. Aanstaande zondag spelen de vrouwen uit tegen Sporting '70 VR2. Deze ploeg staat momenteel 2e met maar 2 punten verschil met de nummer 1, Hoogland VR2. De vorige keer hebben de vrouwen met 1-4 verloren en Sporting zal er alles aan doen om ook deze wedstrijd te winnen om nog kans te maken op kampioenschap. 

  Lorien