• Afgelopen zaterdag mochten de heren weer aan de slag. Ze begonnen bijzonder sterk zoals altijd en kwamen binnen 5 minuten op 1-0 via een solo van abdi. Helaas sloeg overbos direct terug en kwamen ze op 1-1. Echter bleef weesp de overhand houden en scoorde ze halverwege de eerste helft de 2-1 via Maarten Koops en later ook de 3-1 van Kyrill.
    Toen was het rust en nu konden we ons gaan voorbereiden op een tegenslag waarna de tegenstander terug komt en we alsnog verliezen. En die tegenslag kwam er zeker, halverwege de tweede helft liep de spits van overbos door op onze keeper diam die vervolgens de sleutel gaan zoeken want diams knie zat op slot aldus back Niels. Helaas kon hij dus niet verder. Maarten besloot de handschoenen aan te trekken omdat hij het eigenlijk best koud had. Maar weesp verdedigde sterk zodat Maarten alleen wat rollertjes op hoefde te pakken. Fc weesp bleef aanvallen maar legde de bal niet een vierde maal in het net. Totdat Niels Verberne na een lange dribbel actie een penalty kreeg. Sjoerdheeft hier de afgelopen maanden al ongeveer 800 keer op geoefend en wilde de penalty nemen. Maar topscoorder Maarten dulde geen tegenspraak en zo mocht de inval keeper de eindstand bepalen op 4-1. Hiermee is maarten dan ook de eerste keeper die dit seizoen de 0 houdt.
    Het spijt ons van dit late verslag en het afwezige verslag van vorige week. Het persteam was namelijk op handelsreis voor sponserdeal

     

    De TITEL slaat op het team van Overbos die tot sluitingstijd ondanks het verlies in onze kantine feest vierden. (redactie)