• Afgelopen zaterdag mochten we weer aan de bak. De wedstrijd was erg spannend want er waren wat heren die helemaal fit waren dankzij de voorbereiding. Daardoor scoorde Maarten Koops al na 5 minuten de 1-0 via een 1 op 1 met de keeper. We speelden beter dan de tegenstander en dit hield dan ook lang stand, tot de tegenstander vlak voor rust op gelijke hoogte kwam.
    In de rust was er weer het nodige te bespreken en kwamen er nieuwe tactieken op tafel. Ook kwamen er steeds meer supporters opdagen en kwam de sfeer er goed in op het sportpark van fc weesp. Onder het oog van de vele fanatieke fans scoorde  taw-10 dan ook de 2-1 en niet veel later kwam de 3-1 van de voet van Leon Klok. Echter daarna ging het bergafwaarts. AMVJ maakte de aansluitingstreffer omdat Sjoerd besloot de bal in eigen goal te lopen. Hij vond dat er te weining spanning in de wedstrijd zat en bracht dat op deze manier direct weer terug. Helaas voor hem werd hij door de coach direct gewisseld als straf. En gaf de reserve verdediging in de laatste minuten de bal rond eigen 16 weg omdat ze de spanning niet meer aan konden. Toen ontstond er een niet te missen kans en belande de 3-3 in het net.

    Na deze wedstrijd staat de zaterdag 2 nu op de 6e plek met 6 punten uit 5 wedstrijden in een onwijs sterke competitie. En dus ook nog in het linker rijtje.

    perschef zaterdag 2