• Het zijn enkele spannende weken geweest in dit jaar voor de zondagselectie.

  Toen het team steeds verder in de degratiezorgen geraakte , moest ook trainer van Vark  door persoonlijke omstandigheden zijn taken neerleggen als hoofdtrainer bij FC Weesp.

  Gelukig kon 2e trainer Carlo van Hekken zijn taken overnemen, omdat inmiddels was besloten in het nieuwe seizoen een nieuwe man aan te stellen. Dat is Maykel Tak geworden, hij start dus als trainer in Augustus en als club ben je dan dubbel blij als iemand anders die periode tot aan de komst van Maykel wil en kan overbruggen.

  FC Weesp is veel dank verschuldigd aan Rene van Vark, in de Jaren date r een strijd losbarste van wel of niet een zaterdagselectie, was hij bereid met de mannen van dit team door te gaan, tegen de stroom in.

  En toen er een vacature was voor de zondag-1 stond hij klaar om ook zijn weekend vol te maken, misschien welt te vol.

  Maar Carlo heeft ons veilig voor de 2e klasse west . behouden, met een serie overwinningen in de laatste weken en nu nog de allerlaatste misschien aankomende zondag bij Quick Amersfoort

  Carlo gaat ons natuurlijk niet verlaten, hij wordt de trainer van de zaterdag selectie in het nieuwe seizoen 

  • Carlo werd zondag nog even in de bloemen gezet voor het behalen van dit slotresultaat. 
  • Qok verzorger Joop Wijshake gaat FC Weesp na vele jaren verlaten, maar dan in zijn functie, zeker niet als vriend en supporter, van FC Weesp