• Er zijn spelers en ploegen die vaak worden vergeten, omdat ze in de lagere zondagteams spelen. Dat ligt vaak niet aan hun mindere kwaliteiten, maar vaak aan keuzes van de spelers en dat is de reden waarom ze volkomen happy zijn bij FC Weesp om in een vriendenteam te spelen . En ik had verwacht afgelopen weekend dat meer supporters zouden komen kijken, zeker nu de selecties vrij waren.

  Als je moet kiezen voor een maatschappelijke carriere, studie of een jong gezin, dan maak je van voetbal een hobby, dat je wekelijkse uitje wordt. De zondag- 4 is zo'n soort team en dit verslag gaat over de zondag 4 die op weg lijken naar een kampioenschap.

  In de thuiswedstrijd tegen buurman Muiden werdt veel vuurwerk verwacht ( De kruitfabiek in Muiden weet je wel) en er werd pittig gespeeld, maar met scheidsrechter Gosse Gijzen, daar valt niet mee te dollen en na 2 X geel kon een FC Weesp speler naar de douches vertrekken. Later overkwam ook een Muiden speler hetzelfde lot.

  Zondag was de ruststand 1-0 door een kopbal van John Somers uit een corner.

  In de tweede helft 2-0 door een prachtig schot van Richard Westland terwijl we met 10 man stonden vanwege een gele kaart. In de slotfase kopte Arthur Pronk de 3-0 binnen vanuit een vrije trap en kregen we vlak voor tijd de 3-1 tegen. 

  Stand nu:

  FC Weesp 16 wedstrijden 36 punten 

  Geuzen/Middenmeer 17 wedstrijden 36 punten

  FIT 16 wedstrijden 34 punten

  Jamal Bouhali is onze topscoorder met 20 goals uit 11 wedstrijden.


  verslag van de supporter van de zondag -4